Hilalkl Kızlar 37 haftalığız 1 haftadır ekmek gibi buz yiyorum bunu nasıl durdurucam buz kalıbında 21 atet kutucuk var ve ben günde 3 kez dondurup yiyorum suan bile
Durubebegim Deletedmom623737 ahagshagshs🤣🤣🤣 Hilalkl yok bebeğim yiyebilirsin ama dikkat et bağaz enfeksiyonu geçirme☺️
Arzukeskin Hilalkl gel sarılalım az önce yedim hatta kimse yokmu benim gibi hiç duymadim dedim😂Allah’tan bizim buranın bicibicisi varda onu yiyorum bol Buzlu
Hilalkl Deletedmom623737 hahaahah 😂😂ona gidene kadar kaynar su oluyor zaten ama ben kendimi durduramıyorum kiii dişimde ağrıyor yani
Hilalkl Durubebegim bebeğe zararı varmı diye sormadım bacım zaten 😂😂sadece soguk su bile içemeyen ben buz yiyorum bunu sorsam mı acana doktora
Hilalkl Deletedmom83940 kansızlık var bende o tetikliyor belkide sağol canım yarın doktoruma bir sorayım ben madem
Gamze_k0 Vallhi bende kıtır kıtır buz yiyorum annem çocuğu zatürre edeceksin gibi sözler ediyo durduramiyorum kendimi 🤭😂🙈❄️
Hilalkl Gamze_k0 aynen kız ya bebeğe bişi olmaz onla alakası yok buzlu buzlu ona inmiyor diretkdeee benim dişlerim kötü genede canım fena istiyor 😁
Arzukeskin Hilalkl bizim buraların Yaz tatlısı tabagin altında nişastalı muhallebi üstünde tabağın dolusu rende buz gülsuyu hafif en ustede pudra sekeri ve meyveler evde yapıyorum ben