Aysegullllcan Srfe yok çok ısrar ettim 13 haftamda gitmiştim 16 .17 haftada belli oluyor dedi hayrlisi gün sayıyordum ve geldi sabh inşallah ogreniriz
Vera09 afroditt siz bilirsinizz. Uygulamada normal yaziyor diyosaniz buraya sormanin da bi anlami yok :)
afroditt Vera09 ben uygulamadan görmeden önce yazmıştım :) anlamıyorum niye herşeye sinirleniyosunuz. Hepiniz bı havalar hayırdır yani?
minik_koala_ve_annesi afroditt evet 21. Haftadayim cisimle basim dertte ne yapsam bilmiyorum diriirim modundayim😅😅birde ileri yaslarda hapsurunca gulerken. Kacirma olayi oluyordu bende simdi cok tutamiyorum
minik_koala_ve_annesi Aysegullllcan 12 de belli oldu sirtini falan donmez doktor da iyise belli olur canim sekerli ye ic git
feyzacodel Aysegullllcan bende 16+4üm sabah randevum var 13. Haftada görmedi, 16da çağırdı doktorum inşallah görürüz 💕
Tosbikannesi1 Ben cinsiyetimin kesinliğini 16+3 de öğrendim. Benzine 16 hafta olunca öğrenirsiniz pozisyonu da uygunsa tabi
feyzacodel Gittim doktorum yine kendini gizlediğini ama tahmininin yüksek ihtimalle doğru olduğunu söyledi. Umarım yanılmamıştır.💕