MinikkMucizemmm Merhaba arkadaşlar isimli emzik zinciri yaptıran var mı? Amigurumi yada taraftar bu tarz yaptıran varsa nereden yaptırdığınızı söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim 🤗🌸
Derya MinikkMucizemmm mrsguruminy sayfasından sipariş verdim hem emzik zinciri hem amigurumi yapıyor daha gelmedi ama acayip işgilendi baya da özenle yapıyor bakın istersen
Eren_umay2 MinikkMucizemmm ben kendim yaptım emzik zincirini oğluma hamileyken hem el emeği olunca daha hoş oluyor yapımıda basit bi hatıra anı kalır
minik_koala_ve_annesi MinikkMucizemmm trendyoldan aldim a harfi cok begendim gayetde kaliteli heldi canim sen hangi harfi istiyorsan belirtiyosun o harf geliyor🥰
Eren_umay2 MinikkMucizemmm sizde yaparsınız bende hiç bilmiyordum youtubedan izledim o şekilde yaptım 2 sene önce 50 tl demişti arkadaşım o zamnda 50 tl değerliydi şimdi değeri olmasada
Mucizemiizz Bana annem Instagram’da ipsevgim diye bir sayfadan yaptirmis uyku arkadasi falanda yapiyir oldukca kaliteli ve uygun fiyatli ben cok memnun kaldim bakabilirsinz