Aslimutlu Kızzlarr ben az yesemde çok yesemde şişiyorum karnım çok geriliyo doktorada dedim az ye sık sık ye dedi ama az yiyince de aynı anlmıyorum su içsen şişiyorum zor nefes alıyorum bazen daha 17.ci haftam 5 6 aylık gibiyim acaba iç karnımmı dar 😔😔
MerveYeilyurtahin Aslimutlu bu sorun bende de var ya. Normalde göbeğimde vardır azcık ama şuanki tamamen göbek olamaz. 12+1 im daha ve gören herkes hamile olduğumu anlıyo karnım çok şişti. Bulantıdan dolayı kiloda almadım aksine verdim. Niye böyle acaba. İlerleyen aylarda karnımı düşünemiyorum. Neyin şişkinliği anlayamadım 😊
RumeysaGen Aslimutlu benimde öyle sürekli bir şişkinlik var 15+4 tteyim nefes nefese kalıyorum şimdiden ayakkabımı giyerken çorabımı giyerken çok zorlanıyorum ilerleyen zamanlarda napıcambilmiyorum herhalde iç karnımız dar 🤨
Ahmetasafmomms Valla canım bende aynıydım karnımda baya büyüktü o haftalarda hala büyük görsen doğuracak gibiyim yürürken bile nefes nefese kalıyorum
Aslimutlu RumeysaGen allah yardımcımız olsun valla artık ilerleyen zamanlarda iki kişi zor kaldırır bizi 😂