Derins Bu 5 gündür bebeği sadece kasıklarımda tekmeyi hissediyorum önceden yukarıdaydı benim gibi olan varmı stres oldum sanki
Bebetooo1 Derins bende tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum bazen göbeğimin üstünde korkuyordum sürekli iyi oldu bu postu gördüğüm bide kizlar 2 gündür fazla hareket etmiyor çok küçük küçük hareketleri var sizdede oluyormu 24 + 5 bu arada 🥰
bir_pasa_annesi Derins 20 haftaligim benimde kasıklarım da hep o oynadıkça vurdukça sanki çişim gelmiş gibi oluyor bende tedirginim
Habus @“Derins”#p22849024ben de 24 deyim hep kasıklarımda. Korkudan eşime çıkış yolu arıyırsa falan diyordum hatta. Sevindim bu postu görünce 🙆🏻♀️
Pasalarimmmmm 26 haftalik oldum.cnm inan 3 haftadır hep kasıklarimda dersin alttan baskı veriyor assaya basıyor ilk kez bugün yukarda hissettim demekki normalmiş sevindim gerçekten bu postu gorunce
Derins Oy kızlar çok tşk ederim inan stres oldum olumsuz bişeyler duyucam diye heralde bu haftalarda normal oluyo bende kilo ve tansiyon var korktum 100 tane senaryo üretmiştim