Merhaba güzel anneler,biz de 39+5 iken 24 Haziranda melek yavrumuza kavuştuk.
Şöyle başlayayım 24.haftadan beri sürekli yürüyüş yaptım,son haftalarda hurma yedim pilates yaptım ama doktorumuz 35.haftadan itibaren artık bebeğimizin kilo almadığını riskli olabileceğini söyledi.Ben yine de yememe çok çok daha dikkat ettim ama yine de gelişimi ilerlemedi.Doktor artık almamız daha iyi olacak deyince ağlayarak sezeryanı kabul ettim,çok ağladım doğuma giderken yavrumu gördüğümde çıkarken hep hep ağladım.Ağlamamın sebebi aniden alınan sezeryan kararı ve kendimi normal doğum diye adapte etmem oldu.En önemlisi de ona artık kavuşacağım için çok ağladım,mutluluktan ♥️
Çok uzatmayacağım lütfen kendinizi normal diye çok alıştırmayın Rabbim en hayırlısını zaten nasip ediyor,en önemlisi ona sağlıkla kavuşmakmış kokusunun zaten tarifi yok,yüzünü görünce ne ağrı ne sızı her şey vız geliyor 🥰Çok çok şükürler olsun biz sağlıkla yavrumuza kavuştuk ikimizde iyiyiz umarım hayalinizdeki doğum hayırlı bir şekilde olsun,cennet kokulunuza kavuşun Allah’ın izniyle.Doğum şeklimiz farklı olsa da hepimiz o duyguları doya doya yaşayacak olan kadınlarız, çok güzel donatmış Rabbim bizleri,anneyiz hepimiz çok özeliz ♥️♥️Sağlıkla kalın canım anneler🤲🏻