misslavinia1 Kızlar aşırı derecede idrara çıkıyorum sıvı şeyler tüketmesem bile 10 dakikada bir tuvaletteyim. Sanki afedersiniz altıma kaçıracakmış gibi hissediyorum. Sebebi nedir normal mi benim gibi olan var mı veya bi önerisi olan var mı ? 15+5 haftalığım.
Minik_prenses misslavinia1 bebek büyüdüğü için idrar torbana baskı yapıyor haftan ilerledikçe de artıyor malesef 😅
MSultann misslavinia1 15+6 benimde aynı durumdayız canım. Bazen 10dk bile çok. İdrar tahlili yaptırdım birsey çıkmadı ama yeşilimsi akıntı var diye fiti kullandım bir hafta. Akıntı ara sıra devam ediyor fakat idrar sıklığı yine aynı.
esmaozdemir76 misslavinia1 ay bende öyleyim ya hapsururken filan korkuyorum altıma yapicam diye 🙄 bende 15+3 üm
seriseri10 misslavinia1 aynı haftalarimiz artısına kadar bende 3 gündür aynıyım 2 dk önce girdim şimdi gene geldi deliriciiim 🥺
Sahra-28 Vera09 Ben idrar yolu enfeksiyonu için bir kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım. Bu antibiyotik bitene yakın olan bir durum oldu maalesef
Vera09 misslavinia1 enfeksiyon onemli bisey yarin bi saglk ocaginda tahlil verseniz cok iyi olur. Onun disinda cok su icip tuvaletinizi tutmadan hemen yapin
Sibelganici misslavinia1 bende öyleyim canım gelince acil girmem gerekiyor yürüyüş bile değişiyordu meğer idrar yolu enfeksiyonu varmış yeni öğrendim hemen tedaviye geçti doktor bence kesin git bi tahlil yaptır
Arzu7439 Bebek büyüdüğü için idrar torbana baskı yapıyor. Bütün hamilelerin yaşadığı bişey. Gece bile uyutmuyo bazen. Eğilip, kalktıkça, merdiven falan çıkınca aniden geliyor benimde. Böyle patlicak gibi hissediyosun ama bir gidiyosun 2 damla 🤣
misslavinia1 esmaozdemir76 hamilelerin çoğunda böyle oluyormuş ama enfeksiyon olabilir dediler biraz endişelendim açıkçası😕
esmaozdemir76 misslavinia1 ben en son gittiğimde vermiştim odada ama çok şükür enfeksiyon çıkmadı. Burda okumuştum enfeksiyon olabilir diye korkmuştum
Deletedmom_12 misslavinia1 coook coook normal endiselenmeyin sizle aynı durumdayim 10 dk ya bir giriyorum
misslavinia1 esmaozdemir76 çoğu kişide böyle oluyormuş bol bol su içerek geçmesini beklerim geçmezse doktor kontrolüne gittigimde doktoruma söylerim