Eyllce Merhaba kızlar 34+5 deyim bebek sağ tarafımı öyle bir tekmeliyor ki daha bir kez solu tekmelediğini görmedim sizde durumlar nasıl ?
berfin_21 Eyllce benim de en çok sağ tarafta tekmeliyor ama genelde her yerde hareketlerini hissediyorum
Bet7408 Eyllce sol tarafımı aşırı şiddetli tekmeliyor resmen deldi sağ tarafta bişey yok sağ tarafta bazen bişey pıt pıt ediyor o kadar ve hıçkırıklarınıda sadece sağ kasığımda hissediyorum hiç mi oynamıyor yerinden
ftmnr_ Eyllce benim sağda ayakları. Poposu tam yukarıda sırtı ortada kafası aşağıda. C şeklinde duruyo. 37+6 dayım 32lerden beri böyle🌸🌸
Ozlm0916 Deletedmom_7 benimkide oğlan 🥰😅 kız bide hickirirkende cok vuruyor nasıl hizli hizli tekmeliyor delip cıkacak diye korkuyom 😅 hickiriginami sinirleniyor ne anlayamadimki
Deletedmom_7 Ozlm0916 Vallahi inanırım Benim oğlan her taraftan çalışıyor ama özellikle Sağ tarafım delindi😅😂😂
Ocean-blue Deletedmom_7 aynen ya kıçını dayamış sağ tarafıma oradaki eti çürüttü resmen bazen çok geriyor hafif hafif vuruyorum çek poponu diye.
Deletedmom_7 Ocean-blue ben de artık konuşuyorum yeter diyorum deldin artık diyorum bir de uyutmuyor 😅😂
Esracumaliii 27+2 deyiz bir haftaya yakın sanki hiç uyumuyor gece yatıyorum tekmeliyor sabahin 5 inde yine kıpır kıpır en sonunda artık bir dur dedim kızım hep Solu tekmeliyor bizimki sizinde çok hareketli mi bebisler ?