Buse09 Merhaba arkadaşlar mersine gittiğiniz özel hastanelerin muayene ücretleri ne kadar oldu acaba?
Buse09 MSultann evet Tarsusu biliyorum da ben city hospital i merak ettim daha önce 120 liraya gitmiştim şimdi ne kadar oldu acaba 😄
MSultann Buse09 250 vardır tahminim 😂Ben devlette doktor bulsam giderim, yokk maalesef. Ögretmenim verebilirim ücretleri ama herşey için para para kendimi yolunuyor gibi hissediyorum hep.
Buse09 MSultann inşallah o kadar yoktır ya 😂 gerçekten söylediğiniz gibi her şey çok fazla gelmeye başladı, tarsus ta da gidilebilecek Bi devlet hastanesi yok maalesef Allah düşürmesin..
MSultann -MinikveAnnesi- kadın dogum hastanesindeki bütün doktorlara gittim. Suan emel hanım var onunla devam ediyorum.
-MinikveAnnesi- MSultann Fertamir demir ilacı 9m duo multivitamin Oli d vitamini Newcal d3 kalsiyum Magosit magnezyum Aynıdır büyük ihtimalle ilaçlarımız ne zamandır ona gidiyorsun ben basından beri takipliyim ama cok memnunum
MSultann -MinikveAnnesi- oli d vitamini ile newcal yok bende. Bügun kontrol vardı yazmadı da . Bende mumnunum da cok beklıyoruz ya randevu saati geciyor 1 saat en az hep oyle giriyorum
Neclaaaaa Buse09 akademi hastanesi zeki Mesten e gidiyorum canım 165 Yenişehir hastanesi de forumun karşısındaki Haldun hoca ya gittim oda sigortalı 165