Esmaaa33 Hastane çıkışı için önerebileceğiniz guvenli sayfalar var mı acaba ve fiyatları ne kadar ,şimdiden teşekkür ederim 😍🥰
Pyrz_07 Esmaaa33 madrebebek sayfasından aldım ben tek tavşanlı tulum aldım 130 tl di ama 10 lu falan setleride var sitesinde fiyatları yazıyor bende sitesinden sipariş verdim
TugbaTuhan Esmaaa33 İnstagramda butikbebecik diye bir yer var ordan yaptırdım ben 11 Li çıkış 280 TL ye kumaşı falan da çok güzel hatta 2 tanede isimli tek kişilik nevresim takımı yaptırdım çok memnun kaldım. İlk oğlumda da tugbakugu vardı ordan yaptırmıştım ikiside güvenilir güzel siteler tavsiye ederim
merveyildrm Esmaaa33 bebeqon diye bi sayfaya yaptırdım 11li hastane çıkışı isimli gayet güzel kumaşları yumuşacık yastık ve çantası da var baskılı içeriğinde. 275 tlydi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.
smryy Trilece bende bugün sipariş verdim aynı siteden yastık 150tl tulum,bere,eldiven 130tl siz ne zaman almıştınız
Gamze464 Pinkbabydesign sayfasına yaptırdım ben nakışlı tulum bere eldiven seti 160 takı yastığı 120ye bir de kargosu vardı 10lu setler de var veya hangisini istersen onu yaptırırsın 15 gün falan sürdü yapıp kargolaması çoğu sayfa 1 ay süre vermişti