Cannsu8 Kızlar 28 haftalık hamileyim Yarın kontrolüm var kendi isteğimle sezaryen dogum düşünüyorum sizce doktorum bunun icin tarih verir mi yarın? Siz ne zaman tarih almıştınız?
iremss Cannsu8 35 haftadan önce zor sonuçta ilerleyen süreçte gelişimine göre tarh veriyor illa herkes 38 de doğm yapmıyor gelişimde sorun olmazsa 38+ uygun görülüyor, bi sıkıntı varsa 37ler terch ediliyor
Cansuadaa Cannsu8 ben 26 haftalikken almistim tarih. Ama tabi ne olacagi belli olmaz suan 31 haftalik
beyzanuruzumcu8087 Cannsu8 39. Haftama gün verdi cuma günü sezeryan oluyorum bebeğim bir buçuk hafta geride diye yoksa 38 de alacakti
Kubra_miray_szr Cannsu8 bende 28 haftadayim ama ikinvi gebelik olduğu icin gene sexeryan doktorum 1 eylül dedi doğum Sizin bebisin kilosu kac🤗🤗
Cannsu8 iremss 35 haftadan önce tarih alanlar oluyor da bende yarın konuşup ona göre öğrenicem bakalım sağlıkla gelsin tabiki önceliğim o 🥰🙏🏻
ayhankubra01 Cannsu8 canım ben şuan 29 haftalık gebeyim iki hafta önce gittim ikinci gebeliğim 30 Ağustosa gün söyledi doktorum
elifcindoruk haftadayım. 39+2 ye gün verdi doktorum. Bebekte ya da annede bir sağlık sorunu yoksa 36-37 den önce tarih verilmiyor genel olarak.😊
1prenses2prensyenigebe Cannsu8 35 36 dan sonra almıştım ben 37+4 de doğum yaptım tabi kendim seçmiştim tarihi çok sancım vardı 38 i falan bekleyecek halde değildim bacak gelişti ve her tekmesinde canım çok yanıyordu