designermom Suni sancı olacağı icin açılma icin biseyler yapmak istiyorum kızlar sunide cok yıpranmamak icin.Tabi her doğum hikayesi farklı ama hareket olur,ot,su ne olursa tavsiyelerinizi alırım.
uyanancirkiin designermom tarçınlı sıcak suya otur. Ben bu gebelikte ilkinden farklı olarak bunu yaptım ve sancılar geldikten sonra hastaneye gittiğimde çatala zor yetiştirdiler beni 8-9 cm açıklık vardı. Bide 7 kez meryem suresi okunmuş sudan içiyordum.
Kubraa33 Suni sancıdan korkmayın,psikolojik olarak bile zor gelir. Çömelip yer silmek,fazla cinsel birliktelik,merdiven çıkmak YouTubeda böyle şeyler olacaktı sanıyorum,rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
designermom Kubraa33 canım ben suni sanci aslında geçen sene aldım fitil olarak beni etkilemedi 😅sonra 2. Fitili artılar dusuk icin hatta dedim ben eger sancı böyleyse dayanırım ama doğum icin verilen daha mi şiddetlidir bilemiyorum.Ben açılmam olsun istiyorum şekerim de var bi komplikasyon yaşamamak adına doğumumu kendimce kolaylaştırayım diye
zynptnc uyanancirkiin kız nasıl oluyor o tarçınlı sıcak su ve okunmuş su az evvel kontrol den geldim doktor önceki doğuma bağlı acilman var rahim ağzın yumuşamış bebekte başını yerleştirmiş sancılarını bekleyecez dedi
uyanancirkiin zynptnc kız bildiğin sıcak suya tarçın döküyorsun oturabildiğin kadar oturuyorsun 😅 ben su soğuyana kadar oturdum nerdeyse 😅 bi şişe suyada meryem suresini 7 defa sen oku veya birine okut, o suyudan büyük 5 litrelik suya dök biraz öyle öyle çoğaltıp iç 😅😅 ilk doğumdada içmiştim sudan ve kolay olmuştu doğumum. Bende aynıydım 38de önceki doğumdan açıklık var dedi doktor harici bir belirti yoktu. Doğumdan 1 gün önce 8bin adımlık yürüyüş yaptım eve gelip suya oturdum ertesi akşam gece 1de sancı başladı 2 buçukta gittim hastaneye 3 buçukta doğurdum. 😅😅 hadi inşallah sende bir avazda doğurursunn ❤️❤️
Papatyaben Merdiven iki basamak in çıkmaya çalış, bol bol cinsel ilişki, squat, alaturka tuvalet yürüyüş günde iki saat
zynptnc uyanancirkiin ay çok motive oldum şu an😅 yarın ilk iş yapacam bunları inşallah benimde öyle güzel doğum olur ilki güzeldi gerçi ama bu çok zorluyor baştan beri son günler bı de bakalım artık
uyanancirkiin girl_boy_annesi bende toz vardı onu koydum. Buradaki yorumlarda kabuk tarçın koyanlarda var. Hangisi varsa ondan koy gitsin bacım 😅😅