Liyababy Dün bir konuşmada denk geldim fark ettim ki sürpriz gebeliklerin çoğu kız Bebek 👶 bu konuda ki düşüncelerinizi merak ettim Sizcede öyle mi …
Deletedmom52620 Liyababy hiç ummadığım anda öğrendim hamile kalamıyorum diye üzülüyordum o ay rahim filmim vardı randevu herşeyi almıştım 1 hafta adetim gecikti gene yoktur diye 1 hafta bekledim ve hamileyim 😂 cinsiyetimiz kız
girl_boy_annesi Liyababy benimkide sürpriz gebelik ama inşallah oğlum olacak💙 Kızım da sık ilişkide olmuştu🙈
Liyababy Vicibici benimde sürpriz ve kız ilk kayınvalidemden duymuştum sürpriz gebelik ise kızdır tesadüf mü bilemedim bende post açıp merak ettim doğruluk tarafı var mı
Elilar2225 Hiç ummadığım anda hamile kaldım tedavi olmadığım bir aydı ihtimal vermiyordum kesinlikle. Ama bebeğim erkek. Yani ne gibi alakası olabilir ki tamamen asılsız laf
Liyababy Deletedmom52620 Allah tamamını erdirsin üç doktora gittim üçüde tüplerin tıkalı açman gerekiyor söyledi hatta gün verdiler ama ben gitmedim çünkü düşünmüyordum gebelik rahattım doğal koruma diyordum kendi kendime ve sonuç 🤰🩰🤍
Deletedmom52620 Liyababy inşallah sizinde 😊 işte nasipte varsa sürpriz oluyor böyle şeyler olmuyor diye strese girip tüm vücudumuza negatiflik verdik. Ama ummadığımız anda vücudumuz pozitife dönerken öğrendik ben inanıyorum negatiflik konusuna
Zeyfat17 Liyababy 10 sene önce planlı kızım oldu ,şimdi ise tamamen yok artık olmıyorsa olmuyor tek yeter dediğimiz bir ayda regl günü 1 hafta gecikince farkına vardığım süpriz hamileliğim ve oğluşum oluyor 💙 tutmuyor yani
girl_boy_annesi Liyababy bu arada benim 3 erkek kardeşim var hepsi sürpriz gebelik olmuş ve oğlan kız kardeşim ile ben isteyerek olmuşuz ve benim de kızım isteyerek oldu🤷🏻♀️
Liyababy Deletedmom52620 yani olacaksa Allah onu size nasip edecekse oluyor buna cani gönülden inanıyorum önce tedbir sonra tevekkül bazen hayatı akışına bırakmak lazım ısrarcı olmamak lazım ümidinizi kestiğiniz yerde başlıyor asıl mesele
Zezeada Liyababy benimde hiç ummadığım anda oldu 12 gün bekledim regl olmayı ihtimal vermedim hiç sonra test yaptım sürpriz 🐣cinsiyetimiz kız 🌸