xuennee Hanımlar merhabalar, Hamileliğin ilk haftalarından itibaren yüzüstü yatmayın diyorlar. Bir dayanağı var mı? Yoksa karın büyüyüne kadar yatılabilir mi? Hoş uyurken fark etmeden dönüyorum zaten de 😅
Vicibici xuennee çoğu doktor karnınız çıkana kadar her pozisyonda yatabilirsiniz diyor o yüZden ben 19.haftama kadar yüzüstü uyudum 😂 şu an bazen istemeden de olsa devriliyorum karnımın üzerine vücud kendi kendine uyandırıyor beni düzelt diye
Zehragniken xuennee Valla 30 haftalik oldum hala bacak aramı yastıkla destekleyip hafif yüz üstü yatıyorum. Başka türlü uykuya dalamiyorum.
Muya Bende sırt üstü yatmaktan muzdarip ya 30 haftaya giricez hala daha gece kalktığımda sırt üstü olarak uyanıyorum bazen vicdan azabından korkudan uykum kaçıyor tekmelesin diye dürtüyorum bakiom tekmelio uyuyorum 🤦
Liyababy Benim doktorumda nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi zaten ilerleyen zamanlarda istesende yatamayacağını vurguladı bencede haklı sağ ve sol yatabiliyorum anca
Kubrailkan Gobegimden yatamayana kadar o şekilde yattım 🙊sonra göbeğim şişti yatamadım. Doğum yaptım dikislerimden yüz üstü yatamadım dikişler geçti göğüslerim şişti ahahahah 🤣🤣 yani nasıl rahatsaniz öyle yatin bence sonra olmuyor 🙊🤣