Selammm kızlar biz doğduk çok şükür 🤲🏻 Rabbim tüm gebelere annelere evlatlarına kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar biz 39 haftada çatı muanesi olmuştuk normal doğum seyri ilerlicektik sancılarımı beklicektim fakat olmadı 🥲
Çatı muanemde zaten hiç açılmam yoktu bebeğim baş geliş ama doğum kanalında değildi doktorum bol yürüyüş ile desteklememi söyledi şunuda belirtiyim benim plesantam aşağı sağda yerleşikti marjinal plesenta ismi ile geçiyordu biz doktorumla vücuduma bırakmıştık
Dün tavuk burger yemiştim gece 2 de fenalaştım ishal ve kusma üşüme titreme ile hastaneye geldim gıda zehirlenmesinden şüphe ediyordular acilde serum verdiler üstüme kocaman örümcek geldi ayyy ben bağrıyorum herkes korktu bana bişe oldu bende böcekten korktum eşimle beni bir gülme aldı doktorun koşup gelip böceği görünce öldürmesi dedim hocam hem can tedavi edip hem öldürüyorsunuz 😂😂 sonra hepimizi aldı bir gülme ayy acilde millet kıvranıyor biz gülüyoruz 😂en son ultrason ile organlarıma bakılıyordu hatta böbrekte büyüme varmış acil bir durum yok dedi doktor tam ayağa kalktım suyum geldi eşime diyorum benim suyum geldi eşim diyor o ultrason jelidir diyor dedim bak elle altıma işedim 😂 doktor şok herkes şok herkes birbirine hastanede suyu geldi kızın diyor hemen apart topart doğum haneye geldik açılmama bakıldı hiç açılma yok sabah ezan okunuyordu beni nst bağladılar sancım en fazla 50 geliyordu sabah 9 kadar bekledik en son suyuda geldiği için sezeryana karar verdik 😊 spinal anestezi ile ameliyata girdim 10:21 de oğlum doğdu allahım bana gösterdiler bir ağlıyor bende başladım ağlamaya konuşuyorum susuyor yanağıma koydular öptüm kokladım cennettt yaaa 😍😍😍💖💖🫶🏻 Şuan bir kaç kez ayaklandım wc gittim gazımızı çıkardım bebeğim yanımda çok şükür ne olsun daha teyzelerimiz 🌸🧿🤲🏻💖❤️🌺