annesinin_beybisi kızlar özeldeki gibi genel anestezi veya belden uyuşturmadı diye seçme şansı var mı yoksa doktor kafasina göre mi yapiyor ? suan daha belli değil 29+4 üm ama sezaryen olursam aklimda olsun yine🤭
hunilimom annesinin_beybisi iki seçenek de var anestezi doktoru karar veriyor benim arkadaşım iki doğumu da belden yaptı
Kbrkbrr annesinin_beybisi ilk doğumumu genel oldum hastane o şekilde yapıyomuş. İkinciyide haftaya olucam anestezi doktoruna genel mi spinal mi dedim biz spinal öneriyoruz ancak yine doktorunuz buna karar verir dedi
annesinin_beybisi Eminecak devlette sezaryen doğum yaptın mı ? hangisini tavsiye edersin genel mi belden uyuşturmalı mı aslinda sanki genel daha iyi değil mi herşey sen uyurken olup bitiyor strese girmiyosun
Eminecak annesinin_beybisi ben yapmadım ama görümcem yaptı belden uyuşmali yaptı bebeğini falan gördü o an ben normal doğum bekliyorum 40 haftalık oldum doktor sezeryan derse belden uyuşma isterim. Korkarim belki ama bebegimin o anını görme şansını da kaciramam 😊
Eminecak annesinin_beybisi genelde panik ataği var mi diye. görümcem ağır korona olmuştu doktor tamamen uyutmak istemedi oksijensiz kalmasin diye o yuzden belden uyuşmali yaptirdi iyiki de oyle yaptirmisim dedi
annesinin_beybisi Eminecak ilk doğum ne yaşayacagimi bilmiyorum o yüzden ben sanırım genel tercih ederim ama tabiki normal dogumdan yanayım eğer nasip olursa🙂
annesinin_beybisi Eminecak panik atağım var mı bilmiyorum genelde aşırı stresli biriyim ama bu stresi dışarı yansitmamaya çalışan soğuk kanlı durmaya çalışan biriyim😁 genel anestezi sonrasi baş ağrısı mide bulantısı cok oluyor diyorlar
annesinin_beybisi Flz-cner98 beklerler herhalde ya böyle düşünüp kendimizi korkutmayalim hersey güzel olucak☺
BetulYolacan Genel anestezi hem bebek için hemde anne için daha büyük risk teşkil ediyor genel anestezi bebeğe geçebiliyor o yüzden spinal yani belden aşağı uyuşturma çok daha sağlıklı.