Seymadige Bugun 36+1olduk bebegim 2 kilo 570 gram geldi doktor gelişim geriliği var dedi ama heryerde 2600 normal yaziyo kafam çok karisti renkli ultrason istedi olumsuz konustu bu özel hastaneler neden boyle 🙄
FatmaNur_27 Seymadige tam 36 haftada 2700 grm dı doktor normal demişti en son 38 de gittim 3300 dü yarın da 39+2 doğuma gitcem bakalım kaç kilo doğacak
Bsraemr Seymadige yalnızca kilosu için mi olumsuz konuştu acaba yoksa başka gördüğü bir gelişim sıkıntısı mı vardı? Benim de 36. haftamda 2600 civarındaydı doktorum bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi
Seymadige Bsraemr 1 Bsraemr ilk kez ozele gittim herseye guzel dedi kilosu az gelisim geriligi var renkli ultrason yapacagiz oyle anlarim bi sorun olup olmadigini dedi inanin hic bisey anlamadim 🙄
Edahoso Seymadige bence devlete de gidip bir bakının, ekstra ultrason vs de para almak için de olabilir moralinizi bozmayın sakın.
Bsraemr Seymadige ben de özel gidiyorum ama doktordan doktora değişiyor tabi ki belki de renkli ultrason ücreti alabilmek için yapmışlardır, içinizi ferah tutun inşallah hiçbir sorun yoktur 🌸
Seymadige Edahoso yarin zeynep kamile gidecegim renkli ultrason olmus 600 lira keyfiyen yapiyolar bencede ama bilemiyo insan yarin anlasilir ☺️