imzabirannee Eminecak mhrs sürekli bakıyorum 8 aydır belki 4 Sefer denk geldim saat tam 16.00da da girsem yok 00.00 da da girsem yok sabah namazında girsem de yok 😀🤦♀️ nasıl denk geldi 4 kere falan hayret ettim
Eminecak imzabirannee denk gelince hazine bulmuş gibi hissediyor insan dimi hele öğleden sonraya denk gelse 😂
imzabirannee Deryak52 bakiyorum ama mesef 4 kez anca bulabildim. Sakarya da oturuyorum bende bakalim bi şekilde doğacak bu bebek 😀🤦♀️
imzabirannee Eminecak evet hiç sormayın yaa özel hastane fiyatımız yine zamlanmis insan mecbur başka yollar arıyor
imzabirannee Usnac1995 1 Ay öncesinden doktor da bulamıyorum ben arkadaşın dediği gibi imkansız her randevu bulduğum da bile başka başka doktorlara bulabiliyorum kaldı ki 1 Ay öncesinden doktor ayarlayim 🤦♀️
Eminecak imzabirannee ben ozel hastanede fiyat için degil de devlettekiler daha tecrübeli o yuzden devlette istiyorum. Eşim doguma giremem dedi bende dogumda yalniz cekeceksem o ağrıyı para vermemin anlami yok diye düşündüm. Normal istiyorum artik 40 hafta daha olur mu bilmem de inşallah olur
Usnac1995 Deryak52 bende Sultanbeyli deyiö saygıya gidiyorum pek memnun değilim. Siz hangi doktora gidiyorsunzu acaba
Deryak52 Usnac1995 sabit doktor değil hangisi Boşsa ona gidiyorum iyi burası ben saygiya ilk zamanlar gittim bıraktım ama basım çok ağrıyor birhaftadr acile gtcm bakalım birşey yapmıyorlar ersoya gtcm
Kubra_miray_szr imzabirannee benimde kuzenim söyledi duydum 1 ay kala almıyorlarmış doktorlar devlette bide randevu almak çok zor bende dedim gideyim baktım c9k uğraştırıyor en iyisi kendi doktorunda yapayım dogumu
Usnac1995 imzabirannee işte bu yüzden devlet takipli olmak istemedim evimin dibinde oysaki. Asla randevu bulunmuyor. Doğuma hiç bilmediğim doktor gelcek falan beni tedirgin etmişti
Usnac1995 hunilimom devletteki herhangi doktorun kontrolünde olsak mesela. O zaman sorun olurmu ben özele gidiyorum ama devlet evime çok yakın orda düşünüyorum doğumu. Nasıl olcak acaba
hunilimom Usnac1995 öyle sorun olmuyor sonuçta orda ki sistem de gözüküyor canım gebe izleme gidiyorum ben önce orda direk doktor soruyor ben devlette hep.ayni doktora gidiyorum
Nesine Benim ablam farklı bi devlet Hastanesi’nde sürekli muayane oluyordu son ayında hiç gitmediği hastaneye acilden giris yaptı doktorda kızmıs bize hıc gelmemıssın dems oda randevu dusüremedm demiş kozmos burın kıvırarak almısşar neyse ki
imzabirannee Eminecak benim eşimde girmicek hastanemiz hala almıyor eşleri maalesef zaten. Yatacağım da 1 gece . Devlet mi özel mi ikilem de kalıyorum işte ya şansıma kötü ebe hemşire falan denk gelip azar yersem falan diye bide kavga ederim doğum esnasında 🤦♀️😀😀😀
Deryak52 imzabirannee ama olması gereken ben öyle yptm birkez ama cidden 2 3 defa rasizlandim geldim şimdide acildym
Eminecak imzabirannee valla o an azar falan gormez gozum diye düşünüyorum 😂 dogumhaneye bir kaç kere gittiğimde gördüğüm ebeler iyiydi sancı ceken bi kadin vardi onunla da baya ilgileniyorlardi. İnşallah iyi insanlar çıkar karşımıza bir günlük bir şey olup bitecek işte.
imzabirannee Birde şunu merak ettim kızlar bilen varsa aydınlatsın lütfen şimdi nst girdim sezeryan olacak falan bunun için gün veriyorlar devlette de herhalde. Normal doğum olacaksa yine acilen girip doğuruyorum diyip doğurabilirim demi🙄😀
Eminecak imzabirannee gece gündüz ebeler oluyor devlet hastenesinde doguruyorum diyip istedigin saatte gidersin ama kadın dogum doktorlari olmuyormus yani bizim burda olmuyormuş acil bir durumda o gün hangi doktor nobetciyse haber veriyorlarmis o geliyormus evden.