Asilbeyveannesi Özel hastanedeki doktorum plesenta previa totalis teşhisi koydu ve doğumu tam teşekküllü bir hastanede yapmam gerektiğini söyleyerek Balcalı Hastanesi’ne yönlendirdi onerebileceginiz bir doktor varmıdır..?
Minikkus0101 Asilbeyveannesi bende plasenta previalıyım 20-21. Hafta gibi teşhis kondu ve başkent hastanesi Selçuk hocaya geçtim siz kaç haftalıksınız normalde hangi hastaneye gidiyorsunuz
tatliiannnee Asilbeyveannesi selim buyukkurt ve Mete sucu cok ıyı Dr lar canım ozel muayeneleri de var riskli gebelıklerı de takip edıor lar bı arastır ıstersen bende salı gunu gıdecem ınsallah
Minigindunyasi Asilbeyveannesi ben başka şehirde olmasam Mete hocata gidecektm doktorum bu konuda Mete hocayı onermsti ama benim yolum çok uzak bence bir gidn
Asilbeyveannesi Minikkus0101 özel adana Hastanesi’nde takibim yapılıyordu muzaffer bey doktorum 28+5 haftayiz riskli burda yapamam dedi Doğumunu
Asilbeyveannesi tatliiannnee çok teşekkür ederim bir ararstirayim Allahım yavrularimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin durumdan benide haberdar edersen sevinirim
Gizemufakin En iyisi Mete sucu riskli gebeliklerde uzman benim de kan pırtılaşma hastalığım var 6 aydır onun takibindeyim biraz yoğun bir doktor ama çok ilgili
Gulsah0306 Mete sucu çevre illerden gelen hastaları olacak kadar iyi bir doktor. mesleğine aşık güler yuzlu ne olursa olsun her şekilde adan zye aydınlatıp bilgi veren işinin ehli ileri düzeyde riskli gebelik uzmanı..
Seyoelif bende mete beyin hastasıyım canım . riskli gebelik benimki de . ben memnunum … sadece sıra çok bekliyorsun bazen özel muayene olduğu halde. ama genel anlamda iyi bi doktor .
Asilbeyveannesi Ya çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı önerilerinizi dikkate alıp Mete hocaya bir gorunecegim bende çok korkuyorum umarım herşey hepimiz için güzel olur