minik_koala_ve_annesi catal35 21 haftaligim 60 kg ile hamile kaldim suan 66 ama cok hareketsiz kaldim bel agrilarim.yuzunden
Neseeli catal35 12 kilonun üzerine çıkmadığın sürece normal.. ben 7. Aya kadar aldım sonra hiç almadım son iki aydır 9 kilodayım 3 haftam kaldı doğuma☺️
annesinin_beybisi catal35 22 de 6 kilo almıştım 29+4 üm 8 kiloya cıktı boğaza engel olunmuyor napayım😁
findiklibadem catal35 bende 21. Haftamdayım bende 6 kilo almışım ve inanır mısın aynı şeyi düşünüyodum çok mu aldım diye daha simdiden 6 kilo
minisinannesi07 22+2 olduk. 2 kg almışım.bulantılar da etkiliyor bence çünkü benim hala devam ediyor 😔
Liyababy İlk zamanlar hızlıca alınıyor ama son üç ay bir duraksama oluyor benim öyle oldu şuan iyi gidiyorum 😉
Reallove 2Prensin_annesiii ben 80 i bulurum kesin sağlık olsun da kilo verilir zaten normal zamanda hep dikkat ediyorum
Reallove 250222 hiç birşey önermedi diğer hamileliğimde de 30 kilo aldım 1 senede vermiştim hemen şeker cikmassa bı problem olmuyor diye biliyorum
Sbm050421 catal35 canım kontrollü gitmekte fayda var , son aylarda daha çok alınıyor diyorlar , 29+2 yim 5.5 kg aldım , gıdım gıdım yiyorum resmen var ya korkudan 🙈😅