Ayku Sofradan kalkıyorum 10 dk sonra tekrar bı açlık bu durum benı çok yoruyor ters gıbı acıkıyorum ama öyle çok bırseyler yıyemıyorum ne yapıcam bilmiyorum tok tutacak ne yesem 😟
Sbm050421 Ayku proteinle beslen canımm, protein tokluk hissi verir , karbonhisrat daha çok acıktırıyor
Sermec27 Ayku gebelik şekeri olabilir canım dikkat et bende doymuyordum hep açtım yedim de yedim 20. Haftada şekerim olduğu anlaşıldı doğuma kadar diyet yapmıştım
Deletedmom727272 Ayku acıktığınızda bir bardak su için eğer geçiyorsa iştahtır yok ona rağmen hala geçmiyorsa açsınızdır, gece delirmelerini böyle tutabiliyorum bende
edis22 Ayku ilk haftalarda oyle oluyor. Bende ilk 3 ay yemek yiyordum uyiyordum isim sadece buydu. Gece 12de bile kalkip yemek yiyordum hic doymuyordum. Ama simdi son aydayim ve istaham kesilmis artik😏 bence ye caninin cektigini tabi kilolu degilsen
Ayku Deletedmom727272 gece açlığım yok ama yatana kadar açım 😟migde bulantısı gectı sımı açlık başladı ılk gebelıgımde böyle degıldı şaşırdım kaldım
Ayku Sermec27 ondan önce öğrenebılırmıyım acaba ıkıncı gebelıgım ama oğlumda böyle degıldım 😵💫çok tuhaf
Deletedmom727272 Ayku eminim bu da geçicidir, dediğim gibi su belki kraker en azından aşırı kalorili değil ya da biraz leblebi ile en azından doktora gidene kadar deneyin bakalım😞
Sermec27 Ayku canım evde şeker ölçüm aleti varsa da kendin ölçerek ogrenebilirsin daha önce yaptırmak istersen doktoruna danış istersen