Cansugamze_ Kızlar 28+5 haftadayım bebeğimin hareketleri çok çok yavaş bugün nerdeyse sadece 2 3 defa hareket etmiştir dürtüyom sallıyom karnımı ama yok kımıldasa bile oda sert bi şekilde deil Yorulcak bi iş falan da yapmadım dünde böleydi Hatta bu hafta sürekli böle yavaştı hareket ediyim mi etmiyim öle yani artık korkmaya başladım akşamda böle olursa acile gitcem artık 😫😫 Sizin nasıl hareketleri
MerveEbru Cansugamze_ benim bebeğimde bazen öyle oluyor yeri daraldığı için diye düşünüyorum günde 10 kez hareket etmesi gerekiyo takip et canım bazen güçlü oluyo bazen yavaş dün çok sakindi mesela kızım 29+6yım
Sbm050421 Cansugamze_ 29+2 yim bugün benim bebişte hareket etmedi , az önce uzandım hareket etmeye başladı , etmeseydi gidecektim bende doktora valla , uzunca bir süre uzanın sizde
karamel33 Cansugamze_ benimkide öyleydi panikledim daha sonra düzeldi şükür bir kaç kisodede öyle olmuştu paniklenme şüphe ediyosan doktoruna yaz yada acile git ama korkulacak bişi olacağını düşünmüyorum 🤲
annesinin_beybisi Cansugamze_ 29+4 üm geçen hafta boyunca ben de aynıydım ama 2 gündür hareketleri daha güçlü bence haftayla ilgili birşey🙂
Cansugamze_ MerveEbru ya bnm 10 bile değil nerdyse korkmaya başladım artık çok çok düzensiz hareket ediyo anlamadım ki 🥺
MerveEbru Cansugamze_ acile git o zaman kuzum artık haftada büyümüş çok hareketsiz kalması normal değil en azından İçin rahatlar iyi olduğunu öğrenince
Sbm050421 Cansugamze_ hareket etmiş en azından tamamen hareketsiz kalmamış canım ☺️ Sen takip et yine de uzan ama hep
karamel33 Cansugamze_ sen bilirsin canm içini rahatlatmak için git tabi ama sakin ol kokrkulacak bişi yoktur normal iyice dinlen ben iki gün çok az iki kez felan tekme atıyordu şimdi düzeldi çok şükür
Cansugamze_ MerveEbru aynn kuzum birz daha bkliycem duruma göre gidicem içim rahat deil dündn beri çok saol❤
mucize2022 Ben de bugün 28. Haftaya girdim düne kadar düzenli olan hareketleri bugün çok değişti , karnımın sağ tarafında toplanıyor sertleşiyor karnım yamuluyor moralim bozulduğu için burayı okuyayım diye gelmiştim hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz 😊
Twinmommm Cansugamze_ Canım artık bu haftalarda böyle olması normal bebek doğuma hazırlıyor kendini yeri de daraldığı için çok hareket etmiyordur sen bi süt falan içip soluna doğru yat güzelce dinlen hala çok az hareket ediyorsa ozaman doktora git 🙏
mucize2022 Cansugamze_ dediğiniz gibi kımıldıyor ama çok hareketli değil göbeğimi seyredince anlıyorum hareket ettiğini
eylulmomm @Cansugamze_ bende 28+6 bazen benimkide çok az hareket ediyo sonraki gün canlaniyo yinede bir gidin isterseniz riske atmayın inşallah iyidir bebeğiniz 💕