Biranne7 Arkadaşlar gebe kaldiktan sonra çok üşüme yaşayan oluyor mu ben gebe olduğumu öğrendiğimden bu yana bazen bi üşüme geliyor bu mevsimde bide hele arada sıtma tutar gibi oluyor
2022bebeki Biranne7 Ben de aynıyım hala çift battaniye ile yatiyorum ve çorapsız asla gezemiyorum ayaklarim buuZz
segah06 Biranne7 inanın ben de öyleyim. Ayağımda kışlık terlikler, üzerimde hırka. Kaç haftalıksınız?
Ecceee Biranne7 ben tam tersine çok terliyorum normalde de hormonların etkisiyle terlenir..sizin kansızlığınız veya demir eksikliğiniz olabilir belki ondan üşüyorsunuzdur
Allahkahretmesin1 Biranne7 Ben de 5+6 günlük hamileyim son 1 haftadır bir üşüme halindeyim sürekli eşim şortla atletle geziyor evde ben ceketle çorapla geziyorum geçen kaynım eltim geldiler kahveye evin içinde oturamadılar sıcak diye balkona attılar kendilerini
Appayipyip Nesine erkek annesiyim ve saçma sapan anlarda üşüyorum gerçekten 😅 kan değerlerim falan da normal aslında ilk defa duydum inanmam böyle şeylere ama benim üşümemin başka açıklaması yok 😂