Tugbalsengi ipek002 Ben uzun yıllar esenyurt tarafında oturdum, buraya yeni taşındım dolayısıyla heryeri bilmiyorum ama öğreneceğim beylikdüzünde oturan annelerle buluşup bir kahve içsek keşke kimseyi tanımıyorum burda 😔
momgamze -BESTE- yaa ben de Bursa’dan geldim 1 buçuk yıl önce.Eşimle evlenip buraya yerleştik eşimin işinden dolayı.Siz de mi iş dolayısıyla geldiniz?
momgamze -BESTE- Allah bağışlasın ne güzel tecrübeli anne😊 Ben 29 yaşındayım benim ilk gebelik ve 12. haftadayız.Arkadaş oluruz belki güzel olur ya benim burada sadece iş arkadaşlarım var.Öğretmenim ve bu hafta bitiyor okul.Öyle çok samimi olamadım geldiğimden beri kimseyle.E komşuluk da yok artık
-BESTE- momgamze Amin insallah canm,Rabbim seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,ay evet güzel olur ben de yalnızca 1 komşumu tanıyorum daha onun dışında dayımlar var gidip geldiğim bi kac akraba var onlarla da cok gidip gelemedik
Jatice KokosBebegim Buluşalım valla. Dörtyol meydani biliyormusunuz, orda bir şeyler içeriz. Persembe müsait olan varmi? Başka günde olur tabii 🙋🏻♀️
Jatice KokosBebegim Harika. Bende dört yola yakınım, kaymakamlığın sokagindayim. Hemen hemen her gün dört yola cikiyorum yürüyüş için. Ne zaman müsaitsen, buluşalım inşallah.
KokosBebegim @"Gulsahmdn1 takipli hasta olursan Prof. Denk gelsen bile seni doğursa ek ücret almıyor burda biraz değişik sistem Prof doğum yaparsa 3500 sanırım uzman yaparsa 2800 yanlış fiyat verebilirm ama fazla Prof uzman farkı ayy içim şişti dinlerken çıktım 😁😁
KokosBebegim @Jatice Bende deli Gibi Yürüyüş yapıyorum ben Dörtyol’da Doğurucam heralde Dörtyol Doğumuma şahit olacak 😃 Görüşelim vala Haberleşelim😍😍😍😍
Jatice KokosBebegim 😀😀😀😀 Tmm, bir dahaki yürüyüşüne çağır, beraber yürüyelim, kim bilir belki bende meydanda doğum yaparım 🙋🏻♀️🙊🙈🙉🙃
KokosBebegim @Derya Ayyy Dedikodu mu Dedin Esenköye tatile gelmek istiyorum artık dedikodunun belini kırarız kızzz 😁😁😁