Gezgin4592 Gulsurmeli aa güzelmiş gerçi çok kişi vardırda daha işte denk gelmek gerek formda 😇 sevindim 🤗
[silindi] Ben varım ayarlayalım bi kafe bişi açık havada buluşalım ben eyüpteyim. Modlarda geliyor dimi kim organize edecek 🤩
Jatice KokosBebegim Buluşalım valla. Dörtyol meydani biliyormusunuz, orda bir şeyler içeriz. Persembe müsait olan varmi? Başka günde olur tabii 🙋🏻♀️
KokosBebegim @[silindi] Eyüp’te yakın esenler bende haydi kim Organize ediyor etmiyorlarsa biz edek 😀😀
[silindi] KokosBebegim valla biri ön ayak olsun sonra bana sapık muamelesi yapıyorlar 😂 ben her yere gelirim 🥰
KokosBebegim @Gulsahmdn1 Bende Medipole gidiyorum avicenna ile başladım ama doğum ücretinden ve hastane iyi dediler bakalım gitmeye başladım 1 kere ama şöyle bişey var Malesef doktor seçimini yapamadım fiyatlar değişiyor vs saçmalık diz boyu 🤦♀️
KokosBebegim @[silindi] Hahahahahah ay Evet Ama Sapık Muamelesi olmaması Adına Telegram Grup falan Açılırsa Akla Kara Çıkar 🙈
[silindi] Derya gel gel toplaşalım bi kahve içelim değişiklik olur. Yalnız varya gözümde canlandı mekana bi gidiyoruz herkes hamile çalışanlar şok içinde😂😂😂😂