Allahkahretmesin1 Zuzununannesi01 Bebce yaptırın ne kaybedersiniz ki eşinizden ve sizden kan alınıyor ben de yaptırmıştım bir sıkıntı çıkmadı devlette yaptırdım ben sonuçların çıkması yaklaşık 1-2 ayı buldu
Zuzununannesi01 Allahkahretmesin1 ya o kadar uzunmu sürüyor perşembe doktora gidecem Bi söyliyim ya doktora yaptırın derse yaptıralım
Allahkahretmesin1 Zuzununannesi01 yanlış bilgi de vermek istemem ama siz yine de kan vereceğiniz zaman tüpleri almak için vezne gibi bir yere gidiyor ya oraya sorun isterseniz bana da onlar öyle demişti
Zuzununannesi01 Nazendehanim ya çok teşekkür ederim inşallah patoloji temiz çıkarda ona göre hareket ederiz bizde
Momy_eyyuptalha Zuzununannesi01 yaptırmakta fayda var devlette ücretsiz sebebi muhakkak araştırılması gerekir
Momy_eyyuptalha Zuzununannesi01 yaptırın aklınıza takilicagina göre kafan rahat etsin daha iyi olur inşallah rabbim şifa versin inşallah rabbim gönlüne göre versin 🤗❣️
Ezgeylul aynı şeyleri bende yaşadım.MHR seden tıbbi genetik bölümünden randevu aldım.Kan pıhtılaşması çıktı.Bence size mhrs den randevu alın yaptırın.Heran gibir doktorun göndermesine gerek yok.
semanur0456 Ezgeylul Merhaba Kan pıhtılaşma testi ayrı olarak istendi benden Yani sadece genetik testi yapılarak da kanda pıhtılaşma olup olmadığı görünüyor mu ?
HButun Zuzununannesi01 sadece genetik tahlillerim kaldı. Özel lab bütün tahlillerime 4300 tl para istedi fakültede yaptırıyorum o yüzden