iremby gonulcelen ben marketten icim gunluk sut aliyorum genelde. Onu iciyorum ama icmemeliyim sanirim. Ne icicem kutu sutlerde yararli degilki
gonulcelen iremby kutu süt içmeye çalış günlük sütü de kısık ateşte iyice kaynatıp iç mecbur vardır bir faydası diyip içiyoruz🤷🏼♀️
deletedmom734 Elifea zaten pastörize edilmiş bir sütü tekrar kaynatırsak geriye ne kalır bilemedim ben ... uzun ömürlü sütler bana daha korkunç geliyor raf ömrü nasıl o kadar uzun olurki bir sütün?!?!?!?!?
Elifea Doktorum pastörize süt içmemi tavsiye etmediğini söylemişti. Markette satılan günlük süt veya güvendiğim bir sütçüden almamı söylemişti. Burada çok farklı yorumlar olmuş.
deletedmom734 Elifea aaa anladımmm siz açık satılan sütlerden bahsettiniz günlük süt derken :) sorry şimdi anladım :( evet öyle olmuş
Tugbamete Elifea bende cam şişede günlük süt alıyorum soğuk olarak tüketiyorum zaten onlarda pastörize ediliyor birdaha ısıtmaya gerek yok diye düşünüyorum 🤷♀️
Aysun2834 Elifea cnm sakınn kaynatmadan içme eşim kutu süt kullanmamam için almıştı bir gün kutu sütü soğuk içerdim hep o gün kaynatasım geldi ballı süt içerim bugün dedim daha kaynamadan süt kesildi bozuk çıktı tarihide geçmemişti güvenme sakın