533460 Kızlar selam, ağustos ayında doğum olacak penye battaniye olmalı mi muslinler var ama penye battaniye almalı mıyım?
Smyye1B 533460 Bebeğim 15 günlük gündüzleri müslin battaniye geceleri penye battaniyeye sarıp uyutuyorum yine akşam serin olur diye.
2bebe1gebe 533460 3-10 ağustos doğumum muslin aldım evet ama ayriiyettende 2 tane penye battaniye aldım ne olur ne olmaz diye yenidoğan sıcakta olsa üşüyebiliyor çünkü
Minnacksevdack 533460 ben de hep müslin aldım, bir tane nohut battaniyesi var. Hastane çıkışınında penye battaniyesi var. Sen yine de al bence. Lazım olursa sıkıntı yaşama 🌸
Aslaninannesi01 533460 ben geçen ağustosta doğum yaptım 2 tane almıştım hastanede ona sardık Eylül dede geceleri üzerine örttüm hatta 6 7 aylık olana kadar da üzerini örtmek için kullndım bnce alınmalı
cutiebun 533460 bulundur canım sen havaların ne olacağı belli olmuyor eylülden sonra yada duruma göre alırsın 😊
533460 Ya muslinler var 6 7 adet bi adet pazen var bi adette çift kat muslin var ormeler harici ama penye olmadan eksik olacak gibi hissediyorum emin olamıyorum 😑teşekkür ederim kızlar en azından bi adet bulundurmaktad fayda var sanirim Smyye1B 2bebe1gebe Minnacksevdack Aslaninannesi01