crazymommy Kızlar yumurtlama günü her ay değişir mi mesela bir ay 15. Gün bir ay 20. Gün gibi.. Yoksa herkesin kendisine göre sabitmidir? Her ayın 14. Günü gibi.. Özellikle ovulasyonla takip edenler daha farkındadır bunun cevaplarsanız sevinirim 🥰
annesinin_beybisi crazymommy pcos , yumurtlama tembelliği yoksa genelde 14. gün yumurtlanir ama bunlar varsa erken yumurtlama da olabilir adete yakın yumurtlama da☺
Tomrishatun crazymommy yumurtlama beklenen adet gününden geri sayarsaniz 14 güne denk gelir her kadında aynidir
Smyye_ogretmn crazymommy canım bu her kadında takibi farklıdır ben yumurtlamam olduğunda minicik lekelenme yaşıyorum her ay adet bitimi sonra 17. Günün sabahında oluyor sadece iki ay önce 18 gün olmuştu 😌
Deletedmom_85 Ben genelde hep aynı zamanda Yumurtlama görürdüm. Macun kullanıyorum geçen ay 4 gün erken Yumurtlama gördüm. macundan kaynaklı herhalde. Geçen ay bugün Yumurtlama görmüştüm. Ama bugün tam çift çizgiyi göremedim. Bakalım ne Zaman göreceğim
haticenurrr crazymommy bence hormonlara baglı sanırım bazen hormonlar sayesinde daha hızlı büyüyor olabilir 😂
tuba-berfin Evet canım ben bir ay 12. Gün öbür ay 14. Gün gördüm sonraki ay 21. Güne kadar görmedim ovülasyon testini bıraktım meğer 21.;günden sonra hamile kalmışım 😂
tuba-berfin crazymommy evet canım ben pcos olduğumu öğrendiğim ay iste Geç yumurtlamam oldu çok şükür ama hamileliğe engel olmadı
tuba-berfin Tomrishatun hayır asla Her kadında aynı değil ve her ay aynı zamanda da olmuyor bir kadın zaten 12 ayda toplam 6-7 defa tek yumurtlama görüyor