Sibelbat Merhaba 2 gündür aşırı belim ağrıyor arada kasıklarımda da ağrılar oluyor normal mi acaba yoksa bir sorun mu var bu durumu yaşayan var mı haftasonu olduğu için doktoruma ulaşamadım korkuyorum 😔
Edizimmm Sibelbat merhaba bende 11. Haftama.yeni girdim geçen hafta açık kahve lekelenme bel sırt kasık ağrısı oldu çok korktum Dr normal dedi bu haftalarda lekenin resmini atmıştım ağrın olursa gel dedi dayandım tabi.
Busbusu Sibelbat bnde 9+4 tüm iki gündür kuyruk sokumum kasigim ağrıdı acile gttim hemen bebeğe bsymi oldu die çok şükür iyiydi kanama varsa sknti dedi doktor
Gul47 Sibelbat ilk haftadan beri neler çektim ben bu ağrılardan bel kasik bazen karın ağrısı ve mide bulantilari tiksinmeler 9.5 haftada kanamam oldu 12.haftaya girdim qgrilar devam ediyor malesef ayakta 5 dakika kalsam bel ve kasik ağrısıyla uzanıyorum bebek ilk haftalarda tutunmaya çalışıyor kendine yer yapiyor gittikçede gelişip büyüdükçe ağrılar oluyor kanama olmadığı müddetçe korkmayin
Sibelbat Edizimmm benim kanamam falan olmadı ama bel ağrısı geceleri dayanılmaz oluyor yarın bende soracağım doktoruma
Gamzee97_ Canım bende ilk hamile kaldıgımdan beri aşırı derecede bel ağrım oluyor şuan 23+1 haftalıgım hala devam ediyor çok ayakta kaldıgım için oluyormuş doktor tek çaresi dinlenmek dedi korkulcak birşey yok stres yapma bol bol uzan dinlen💕