Serennn11 İki gun önce kanda ve idrarda olmak üzere hamile olduğumu öğrendim ama beta 11 olduğumu için ultrason da göremeyiz diye vakilmadi bu arada bu beta adet ten 2 gün önce bakıldı bugün 9se hafif kahverengi akıntım geldi korkuyorum sizce
mommyzx Serennn11 kimyasal gebelikte olabilir yerleşme kanaması da olabilir canım tekrar bir kan testi ver istersen
Babytwo2 Serennn11 ben de bunu merak ediyorum hamileliği öğreneli 4-5 gün oldu her gün kahverengi akıntı var yerleşme desem bu kadar sürmez değerler de İyi artıyor bilemedim kontrole de var daha
Serennn11 mommyzx hafta sonu ya o yüzden pazartesi günü vericem inşallah yerlesmedir sağlıklıdır teşekkür ederim bu arada 🙏
Yagmrr11 Serennn11 Bulantım var adetim geçti diyerek bahane edersiniz hemen bir saattede çıkıyor sonuç
Serennn11 Yagmrr11 bizim buradaki acilde öyle diyince biz yapmıyoruz kadın doğuma gidiyor diyorlar yani gebeliğe bakmıyorlar
Yagmrr11 Serennn11 Anladım ama çok bulantım var gebelikten şüpheleniyorım adetimde gecikti diye abartırsanız belk yaparlar
Serennn11 Yagmrr11 yaptım ama değerim iki gün önce 11 dedin ya qz önce beta 17 cikti moralim çok bozuldu dis gebelik mi sizce 😔