melekzehra Sabah kalktığımdan beri mesanemin ve vajinamda bi baskı hissetiyordun+kısık ağrım da vardı demin tuvalete girdim kilotumun arası ıslanmış tı ve 1tatlı kaşıği kadar beyaz sümüksü bi akıntı geldi parça parça sonra kilotumun arasında krem rengi sert bişey düşmüş
Anne_bebek38 melekzehra nişan genelde pembemsi yada sarımtrak oluyr ama beyazsa akıntıda olablir son haftalarda akıntda artıyor
meltemcanli melekzehra biraz alacalı oluyor sırf beyaz olmuyor kıvamı çok yoğun olmuştu benim ve doğumdan 15 20 gün önce gelmişti. Korkmayın ben çok korkup dra gittim. Rahim ağzını koruyan tıpa gibi düşün demişti. Yine de dr a danışın isterseniz
balporsuguu melekzehra doktorunuza mutlaka danisin.Benim de ilk gebeligumde 31.haftada nisanim geldi,ignelerle dogumu durdurdu doktor ve 34 haftada dogum yaptim.Iciniz rahat degilse mutlaka doktora gidin,nisan herkeste ayni olmayabilir
bademomm balporsuguu Sizin nişanınız nasıldı. Benimde erken doğum riskim var sarı sümüksü birşey geldi ama emin olamadım bende 30 haftalığım şuan
ipekveatlas evet nişan olabilir tarif ettiğin şey. ama nişan gelmesi doğurcağın anlamına gelmiyo yinede doktorunun haberi olsun. ben doğum öncesi derslere gitmiştim nişanı 4 aylık gelen bile oluyomuş bişey ifade etmiyo kan olmadığı sürece
balporsuguu bademomm benim ki hafif kanli sümüksüydü ama herkeste ayni olmayabiliyormus.Anlasiliyor zaten akinti gibi degil cok daha yogun