Ecemmsavas Kızlar ben şu an 30+4 haftalık hamileyim sizce en doğru olan hastane çantamı hangi haftada hazırlamalıyım🤰❤️
Hamile_anne27 Ecemmsavas 34 hafta bitmek üzere. Yavaş yavaş hazırlıyorum canım. Normal doğum ne zaman olacağı belli olmaz hazır olmakta fayda var
Merveofs 32+5teyim şu an önceki gün eşyaları yıkadım henüz ütü yapmadım. Ütüleyip çanta ayarlayıp hazırlarım artık 1-2 haftaya, sonuçta ne olacağını bilemiyoruz planlı sezaryen olmadığı sürece
Eslem_1 39+1 de hazırladım dün itibariyle ..😀benimki çanta değil hastane bavulu oldu adeta..doğuma değil de tatile gidiyor gibiyim ısıtıcıya kadar koydum buradaki annelerden derleyip toparladıklarıma bakarak 😅
Gorkeminannesi Ecemmsavas 34+3 herseyi alındı ama yikanmadi haftaya yıkayıp koyarım artik 4 hafta kaldı doguma (sezaryen)
Meldaa55 34+5 im herseyi yikadim ama daha utulemeye firsatim olmadi nasipse bu hafta yapacagim 3 haftamiz kaldi bakalim 🥰
mrvasln Ecemmsavas 37 hafta oldum hala hazırlamadım neyime güveniyorsam ilk doğum ne olacağı belli olmaz 😂😂 bugün yarın hazırlarım ama ben geç kaldığımı düşünüyordum açıkçası ideali en geç 35 hafta olmalı ilk doğumlarda.
Gizem260 Ecemmsavas 32+2 yim hazırlamayı düşünüyorum artık yavaş yavaş yani kıyafetleri yıkayıp ütülesem gerisi kolay valiz düzenleyiciye koyup valize yerleştirmek kalıyor
Mammy12 Ecemmsavas en geç 34. Haftada hazır olması lazim bence. Ne olur ne olmaz çok kişiden duydum erken doğum yapıp hazırlıksız yakalanani o yüzden ben 33 de hazirladim herseyi kenarda kalsın
[silindi] Ecemmsavas çünkü asla eksiklerinin bitmedigini fark ediyorsun sonra 34 ye her şey hazır olsun şu an 30 haftalıksin anladığım kadarıyla bence başla hatta şimdiden ben 30 da başlamadigim için çok pişmanım ama çalışıyordum 32 de izne çıktım zaten 💕
mrvasln Ecemmsavas ne özgüveni kız manyaklık 😂😂😂 bu akşam hazırlayacağız annemle artık 😬😬😬 yoksa doğum sancısı çekerken hazırlamak zorunda kalacağım 🤭🤭
Krtbusraee Ecemmsavas bende şuan 31+2 deyim bu hafta içi yıkayip utulemeyi düşünüyorum 34 te herşey hazır olsun son haftalar ağırlaşıyor insan 1. Gebeliğimde öyle olmuştu bayrama kadar bitiricem 10 gün içinde Allah’ın izniyle bence 1 ay kala hazır olmali
gamzecee Ecemmsavas 38 deyim hala hazırlamadım haftaya pazartesi doğumum var😂 ayrıca bebekte doğum pozisyonunda heran herşeyde olabilir😂