Kizlar 23 Haziran da bebeğime saglikla kavuştum şükürler olsun,bende yazıp yazmamakta kararsız kaldım,bu son postum artık ayriliyorum,kisaca söyle bahsedeyim,benimde spinal oldu,ben spinal yapilirken o igne acısını hissettim ama hemen geçti,benim sorunum sonrasında başladı,beni masaya aldılar doktoru bekliyorlar ben fenalaştım tansiyon düştü kalp hızlı atmaya başladı ben beni tamamen uyutun diye o acıyla panikle bağırıyorum,ama sagolsun herkes etrafımda pervane,geçecek geçecek diyorlar surekli tabi o sırada ilaçlar yapılıyor,normalde bir insana 1 felan sakinleştirici yapılırken bana 3 tane yapıldı sarhoş gibi oldum resmen,ben çok paniktim sakın siz öyle olmayın,doktor geldi benle konuşurken bebeğimin sesini duydum hepsi 5 dk içinde oldu,o herseye bedeldi zaten,ama ben asla kendime gelemiyordum,bebek babasına aileme teslim edildi,o sırada bende 5cm miyom vardı dr onuda aldı hazır açmışken,işte bundan sonrası ölüm gibiydi,uyuşukluk gittikçe ben mahvoluyordum ağrı gaz fazlaydı,sezeryandan çok o miyom benim ağır geçmişti,bilseydim asla aldirmazdim okdr acı çekiyorum ki anlatamam size,1 gun yatırıp çıkardılar ama evde fenalaştı tekrar1 hafta hastahanede yaticam,yürümek yatmak ölüm,bebegim çok şükür iyi onu emzirdigim an hersey geçiyor,ama ben bitigim kizlar.ailem yanımda eşim yanımda çok şükür ama bebeğimle ilgilenemiyorum doya doya karnım aciyor içleri aciyor.Eşim amaliyttan çıkınca sana ne oldu çıkan herkes mutlu gülerek çıktı sana ne yaptılar bu halin ne deyip panik oldu düşünün,ben okdr bitiğim,Allah kimseye yaşatmasın,eğer kizlar miyomu olan varsa sezeryanda aldirmayi 10 kere düşünün derim,buraya çok güzel şeyler yazmak isterdim ama yazamiyorum:( sizleri de kötü etkilemek istemezdim k bakmayin ne olur;( Bu arada iyi bir şey soyleyeyim sütünüzün hemen gelmesini istiyorsanız doğumdan 1 hafta önce boll boll su icin ve hurma yiyin,sonra humana emziren anne çayını doğumdan 3 gün önce günde 2 bardak için,birde lacmix diye bir takviye edici var eczanelerde anne sütü kalitesi artırma onu alın doğumdan 1 gün önce başlayın;) sonra bana dua edin sevgiler hepinize