zg_ Merhaba anneler bebeğimin kulağına ezan okutmak için hocayı çağıracağız da ne vermemiz gerekir sizler nasıl yaptınız?
MinnieMouse zg_ benim eşim okudu kendisi. Eğer hoca gelecekse nezaketen hediyelik bir havlu hazırlayabilirsin. Yoksa şart değil. Allah rızası için yapılıyor 🤗
Bayancorek zg_ Bizde dedesi, babası veya bir yakını vs. okuyor ama arkadaşın dediği gibi biz bir şey için hocayı davet ettiğimiz zaman nezaketen havlu ve çok fazla olmayacak şekilde bir miktar para veriyoruz 50 tl 100 tl gibi. 🌸🤗
Meliyyke zg_ benim yeğenime babam okudu. Şimdi ben hamileyim eşimin ailesine kadar baban okur diyorlar. Ben de öyle istiyorum babişim okusun 🥰
minik_koala_ve_annesi zg_ benim esim imam 😊 ondan onceside ailede dogan cocuklari genelde babam okurdu
Deletedmom2265 zg_ Benim eşim ben kendime gelir gelmez okur 🥰 Lakin hocaya okutacaksanız 100 200 lira nezaketen verilebilir yada güzel birkaç çeşit meyve alırsınız akika kesecekseniz et verebilirsiniz devir değişti herkes boğaza yetişemiyor patiği başörtüyü ne yapsın 😅
Deletedmom727272 zg_ hoca eğer ücret ya da hediye kabul etmezse adına istediği bir yere bağış yapabililir-destek olabilirsiniz.