Benjaminannesi Ayseport ayy Maşallah sağlıkla gelmiş maşallah ❤️ inşallah sağlıkli olsunda ister istemez tedirgin oluyor ben doğuruncaya kadar milleti delirticem 😂
Benjaminannesi baby22_ ahsha doktorum göster ama elletme dedi şaka değil kız harbiden dedi nişan kanama su gelmeden gitme ve hareketleri kesilmeden ben de azıcık hareket etmeye dursun eşimi de korkutuyorum Allah’ım çok tatlı delirdim 😂😂😂 😂😂
Krizantemm ebru_mert Kaynar suya koyuyorsun suyunu içiyorsun. Suda kalması gerek açılana kadar açıldıktan sonra suyunu içiyorsun. Sudan çıkarıp çöpe atma bu arada tekrar kapanacak tekrar tekrar da kullanılabiliyormuş
Ranammmm Benjaminannesi Yeri daraldı normal artık günde 10 kez hareketleri hissediyorsan sorun olmaz gız bi doğur artık ne tembel çıktın🤣🤣
Benjaminannesi Ranammmm aşkım valla kız ben de yoruldum artık kaynamamlara yürüyerek gidiyorum sen düşün 😂😂
aden_ baby22_ valla beni de rahatsız ediyo ilk defa alttan baktırdığımdaki kadın elindeki aleti aniden sert koyunca oraya hepsi öyle yapacak gibi hissediyorum canım çok yanmıştı çünkü
Benjaminannesi Ranammmm 😂😂 bu akşam tempolu yürüyüş yapicam kız valla delirdim gelmiyor temmuzda hava sıcak 😂😂
Benjaminannesi karakiz1 aşkım yaaaa canımsınnnn 😘😘😘ama büyük bir ihtimalle kaynanamlarin evine git gel yapa yapa orada doğururum 😂😂😂
Benjaminannesi Saheser ay öyle mi yapayım ha korktum şimdi söyleyeyim mi ben 🥶 dur beynimi bir kenara bırakmam gerek sanırım dondu 🥶😂
Saheser Benjaminannesi dur kız korkma zaten ertesi gün sezeryanı vardı hareketleri azaldıysa beklemesin çocuk demişti o gün almıştı belki de boşluğu vardı doktorun ama sen yine de doktorunu bilgilendir tabi
Benjaminannesi Mihrimahvuslat sus kız dalarım sana da ha her akşam kaynanama gidip iki posta kavga edip geri geliyorum 😂 bir de o soğuğu aliyorum neler çekiyorum haberin var mı senin ahshsha komedi gibi ya bu akşam daha da kötüydü köpek kovaladı 😂😂😂
Mihrimahvuslat Benjaminannesi şaka dedim yavrum 🤣🤣 ayy Allah affetsin güldüm ama neden kovaladı kız 😣😣 kaynanandan uzağa taşınsana kız rahatlarsın 🙃🙃 senin daldığın yerde gül biter 😝😝😝