Deletedmom8373 Ankaralıların bilmem ama ben bursada yaşıyorum ve şehir hastanesinden çok memnunum her hastanedeki doktorlar veya orda çalışanlar bir olmuyor ama burda genelde herkes memnun titiz temiz ve asiri ilgililer genelde tek odaya düşüyorsun doğumda aşırı yoğunluk varsa ikili odaya denk geliyorsun ve normal doğum olacaksa kaldığın odada direk yatak çatala dönüşüyor orda dogum yaptırıyorlar ve dk başı geliyorlar bakmaya doktorlara herkes çok iyi diyor ben de bir doktordan memnunum gidicem detayli için sordum renkli 2 fotoğrafını detaylida verdiler dedi gidenler ama normal muayenede siyah beyaz ultrason bazıları vermiyor bazıları veriyor isteyince bazıları da ben rica ediyorum telefonla foto çekiyorum diyor orayı bende bilmiyorum gidince öğrenmiş olacam 3 gün sonra randevum var herelda ultrason fotosu birazcık doktora bağlı benim doktorum çok iyi umarım sizde iyisine denk gelirsiniz gittiğin hastanede o zaman veriyorlar ama dediğim gibi sehir hastanesi olabilir ama her şehirde aynı doktor aynı çalışan aynı ilgi yok orayı bilmiyorum🥰