QUEEN088 hamilelikte kullanılıormu bilmiyorum ama ben hamile deilken saçlarımda kuruma kepek egzama vardı. Eşimdede var. Dr a gitmiştik. Dr head and shoulders clinical strength isimli şampuanı önermişti kaç seneeee önce. Bi şişe nerdeyse 6 7 ay gidiyor bu arada.
Bu şampuanı kullandm ben geçti. Haa eşim de ara ara yine oluuor. Bendede hamilelk öncesi ara ara oluordu. Bunu her duşta kullanmıcan. Kepeklerin egzamaların o kabuklar azınca duşa giricen önce kendi şampuanın ile saçlarnı yıkıcan sonra bu şampuanı kullancan 2 dk falan beklet. Sonra çık. Saçlarnı kurut mutlaka. Anında var ya saç derin tertemiz. Ve işin asıl sırrıda en fazla bi gün duş almıorsan öteki gün alman lazm. Hergün alıorsan zaten süper. Ama ikş günden fazla saçlar heleki bu tip deriye sahip olan saçlar yıkanmayınca hemen azıo.
Bu şampuanla geçti ya yeniden egzama çıkana kadar kullanmana gerek yok.ondan çok uzun süre gidiyor. Tek çeşitli şimdi 3 çeşit çıkarmışlar. Bizimde bitmişti yenisini aldk. Ben hamilelik sürecimde dediğim gibi kullanmadm çünkü çıkmadı. Sende şuan varsa dr a sorabilirsin ya da satıcıya sor kısmı oluo ya ben hep intrnet aldgm için öyle diyim, ordan satıcıya sor.