Benjaminannesi Pineapplemom hareketleri nasıl lütfen söyler misiniz valla benim de 15 kaldı normalde hareketli bir bebek az hareket ediyor şu iki gündür korkuyorum
RefBrs Pineapplemom merhaba benimde son 8 ama gelmiyor oğluşum yerleşmemiş de 😅 Doktorum tabure veya sandalyeden destek alarak squat yapmamı önerdi deneyebilirsiniz
Gizemsgumgum Bizim de aşağı yukarı aynı gün sayısı, sütümün olması için bir kaç hazırlık yapmak istiyorum hoşaf, komposto gibi. Her gün maden suyu içmeye başladım. Başka da ne hazırlık yapmalı bilmiyorum.
Pineapplemom Gizemsgumgum şekersiz pişirsek basıl olur erik gaz yapıyo dediler kayısıyla karıstırıp yapsam olurmu
Pineapplemom Benjaminannesi bende dün korktum yemek yedim tatlı yedim kıbırdamadı sonra azıcık kıbırdadı eskiden zıplıyodu kelebek gibi kanat cırpıyodu simdi yok
Benjaminannesi Pineapplemom Hah benim de öyle geriyor beni ay çok zor ya valla devamli hareket etmesini beklemek 😂
Anaadayi Merhaba benimde son 9 beklemedeyiz bazen hareket etmiyor korku dolu çikolata yeme seanslarim oluyor 😅 sola yatınca rahat ol anne der gibi elini çıkarıyor çok ozlicem o hareketlerini ama kavuşmak istiyorum bu sıcaklarda bunaltıcı olabiliyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah