Sumiire Ozlemdrn bunu başarmak için neler yaptım Bir Allah biliyor bir de ben biliyorum futbol tutuşu mu diyorlar ne ben onunla emzirdim hala öyle yapıyorum
Sumiire Ozlemdrn YouTube’da Dilruba demirezer diye bir hemşire var emzirme danışmanlığı yapıyor ayrıyetten onun tekniklerine bakabilirsin ınstagram’dan soru sorduğunda yanıtlıyor
asuyalin Ozlemdrn neden tutmadığı önemli. Benim oğlum başı çıkmadığı için sağ göğsümü tutmak istemedi 1 ay uğraştım. Bol bol sağdım ucu çıksın diye, kucağıma yastık alarak bebeğin başını koydum mememi öyle verdim, uğraşa uğraşa tutturdum.
Ozlemdrn Smyye1B niye tutmuyo acaba bu bebisler Bende 7.aya gircem arkadaşım boylr diyince korktum bende🙄
MeyraRana Smyye1B benmkide sol göğsümü tutmamıştı makaslayarak tutturmaya çlştm bide sağ göğsüm kolayına geldiği için inat ettim bi süre onu vermedim o nasıl inat ettiyse ikisinide tuttu ama malsfki 2 aylık olunca memeden kestim mamayla besliyrm
Sumiire Ozlemdrn ilk zaman emzik veya biberon verdiğinde memeyi o şekil tutmayı istiyorlar kolaylarına geliyor memenin ucu da küçük olduğu için işlerine gelmiyor bebeklerin
maviananas Smyye1B benimki de bir ara sol göğsümü emmedi ters beşik pozisyonunda tekrar emmeye başlamıştı ondan sordum
Emossk Smyye1B göğüs şiş olunca da almak istemiyor ben bir göğüs den kolay alıyor diye fark etmeden ondan vermiştim diğer göğsü pompa ile boşaltıp dengelenmeyince kadar almamıştı
Smyye1B Emossk Sağıp veriyorum o göğsümün sütünü ama onu da pek iştahlı içmiyor anlamadım vallahi. Benim bebe cins galiba 15 gün oldu tanışalı daha çözemedim 😅
Siner Ozlemdrn silikon göğüs ucuyla emzirmiştim bir süre. Zamanla göğüs ucınu bıraktırdım direkt tutmuştu
Hatihati Benim ilk bebeğim tecrübem yok ama bı arkadaşım bebeğin ağlaması lazım demişti.Sanırım doktorları ayak altına vurun gibi bişey demiş.Kulaga hoş gelmiyor tabi ama inan yanlış bilgi vermekte istemiyorum en iyisi doktorunuza yada ebenize danışın.
Smyye1B maviananas Bi şekilde emzireceksin gerekirse sağıp ver dedi pek ilgili değildi.. Yenidoğan doktoruna götürücm bu hafta bakalım onada bir sorarım.