Ozgeum Kızlar Tam 40 haftalık oldum ama benim oğluş hala gelmiyor hiç bir doğum belirtiside yok varmı benim gibi hamişler ..??
Asyacn Ozgeum benim bebeğim de gelmiyor, 39+3 olduk, tek yaşadığım belirti sık idrara çıkmak ve mide sorunları, fakat nts de hiç sancı çıkmadı, gel artık 😭
IlknurUysal ayy sormayın bizim de 39+4 bizimkide gelmiyor. eşimi, annemi, beni hatta ve hatta babamı bile arayıp soruyorlar gelen giden yok mu diye ama yok yani. artık kıpırdayacak halim kalmadı, geceleri rahat yatamıyorum, hiç durmadan sıcak basıyor doktorumda hormonlardan dedi. 2-3hafta önce sancılarım oluyordu ama şimdi bi belirti yok😭
Asyacn IlknurUysal seni anlıyorum, sorulardan bıktım ben de,hergün soruyolar varmı bişey diye,tabi ben turp gibiyim
Necla06 ElifKarata arkadasım 42. Haftasında normal doğurdu eğer sende de rekor olursa muhakkak yaz bana 💃🏻😂ha doğurdu ha doğuracak diyorum valla alt kat komşum gibi oldun kız 🙋🏻
Ozgeum Valla kızlar bugün kontrolüm vardı 41 e kadar bekliycez dedi doktorumuz bakalım o zmna kadar gelsin bu bebişlerrrr 😉
Fulyaildizz Kızlar benimde öyle 40+2 olduk kasılmalarım bir türlü düzene girmedi bekliyoruz hala açıklığım Yok yumuşama var dediler bekliyoruz hala ne nişan ne de su gelmedi henüz 🙈 şu 9 ay geçti son günler geçmek bilmiyor 😊
Maviii Ozgeum durup duracağı çok çok 1 hafta daha 🤭🤭 anne karnı daha sağlıklı onun için şu an 😊 doktorunuz ne diyor doğum hakkında
Ozgeum Maviii Normal diyor o yüzden bekliyoruz şuan için .. Sanırım suni sancıyla gelecek bizim erkek 😊
Fbt Ozgeum umudunu kesme 41+ 1 günlükken normal Doğum yaptım son günüydü o günde doğmasaydı ertesi gün suni sancı için hastaneye yatacaktım kendiliğinden geldi
Ozgeum Fbt Aynen Cnm Doktorumuz da Aynı şeyi söylüyor kendiliğinden gelsin diye dua ediyorum bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek 😉hepimiz sağ sağlim kavuşalım da inş🙏