Cns_yldz13 lamisrtky kesinlikle gidilmeli, doktor keseyi görmeli. Allah korusun dış gebelik veya kimyasal gebelik denen bir şey varmış onlardan olursa anneye cok zararı oluyormus bence ögrenildiği an gidilmeli
Semaaa16 Aytac2023 ben hemşireye sordum normal dedi canım bende 5 haftaligim bende de oluyor ve bel ağrısı da oluyor
habibeuyar pinarsabrii güzel olur inşallah, insan ne kadar rahat olsa da böyle şeyde kuş kalbi gibi oluyor kalbi gerçekten.🥲Mutlu haberler alın.🌸
Gizemmuhammet papatyadenis beta HCG niz kaç çıktı 4 haftalık gebelikte benimki iki gün önce 169 su şimdi ise 916.6 çıktı
papatyadenis Gizemmuhammet en son 22 haziranda baktırdım 87 çıktı bir daha baktırmadım bu haftaiçi baktıracağım sizin son adet tarihiniz ne zamandı benim 29 Mayıs
yldzkbra46 Gizemmuhammet 2 günde iki katı olması beklenirken 4 katına çıkmış muhtemel ikiz gibi sizin ki
Eren_umay2 Pamugum02 Bende 5 haftalık hamileyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Ada-1712 Handemiiiy benim son adet tarihim 19 Mayıstı bende babalar gününde öğrendim suan buraya göre 5+3 üm
Ada-1712 Handemiiiy canım paket alma paket alınca çok içiyoruz bende de aynı sorun var paket olmayınca nerden bulacağım diyip içmiyorum bütün ilk defa öyle yaptım işe yaradı umarım sizde de yarar 🙏🏼
Mehmetim-eymenim 6+5 sabahları çok kötü mide bulantısı ve kusma maalesef. 3. Gebeligim ve diğer hamileliğimde hiç öyle olmadım.
irem06 ParildayanYildiz bende öyleydim canım 6 haftadan sonda belirtiler oluyor midem se bulanma halsizlik hiç bişry toktu şimdi mutlaka sabahları kusuyorum :( 10 haftalıgım
irem06 pinarsabrii bende öyleydim için rahat olsun güzel arkadaşım onu görünce herşey geçecek ❤️❤️ Stres yapma