Limonsekeri Gizemmuhammet21 https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ Bu şekilde paylaşılmıştı deneyebilirsin ☺️
Smk ANigar 4 haftalıgım hep açım😅 uyku isteği bide sabahları aniden gelen bi bulantı baş dönmesi oluyo ama cok kısa sürüyo baskada bişey yok.
Smk Gizemmuhammet21 normal canım bendede 4 gün geldi kahve normal tutunmadandır.Kırmızı olursa doktora soyle mutlaka.Ben sordum bana öyle dediler
Smk Busenurkartall normal canım bu 2 katı artması lazım saglıklı ilerliyomu onu kontrol edecek doktor
Limonsekeri Gizemmuhammet21 Sol üst çizgide tıklayın, Resim yükle yazıyor buna tıkladıktan sonra yükleme yapabilirsiniz. Eğer hala yüklenmiyorsa attığım linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz bu şekilde yazmışlar devamında
Haticek0636 180720 ilk gittiğimde 155 di. Sonra bir daha vermedim geçen hafta keseyi gördü doktor, yarın tekrar gideceğim. Bebek gözükür ve sağlıklı ise tekrar beta bakmayacak doktor ama gözükmezse bakacak
Bilgelihayat Rabiakltk5 bir iki güne randevu bulur bulmaz gittim. Çünkü enfeksiyon kaptığımı hissediyordum. İkinci enfeksiyonumda hiç doktora gitmedim , doktor be verdiyse aynı ilaçları kendim aldım kullandım
2baby1moms zeynepaylaipek valla ben bugün gittim bana Özel bir ilaç verdi sezeryandan 8 ay sorna hamile kaldım korunma rağmen o yüzden riskli bir doğumum olucakmış doktor doğum sırasında kanaman durmayabilir dikişin tutmayabilir ve rahmini alabiliriz dedi ve dünya başıma yıkıldı o an herşey aklımdan silindi hiçbişey soramadım bebeğin riski var mı dedim sadece riski saydım ya dedi ağlamamk için zor tuttum kendimi
zeynepaylaipek 2baby1moms sakın korkma benim yengem de öyle pes peşe doğum yaptı sonra daha asla olmaması lazım dedi Dr beşinci sezeryani da oldu sadece çok ağrılı geçmiş
2baby1moms zeynepaylaipek dün ağda yaptım bu sabah uyandığımda kan gelmişti bnden acele gittim. Alttan muayene istediler kabul etmedim 7 haftalık bebek küçük riskli dedim yerleşme kanaması da olabilir dedim illa muayene dedi yok dedim eve geldim özele randevu aldım bildiğim en iyi doktora saat 4 te gidicem inşallah önemli bişi yoktur
Fubsa Fidan3134 bende de aynı şekilde hiç iştah yok bütün gün yemek yemesem açıkmam Kasım ağrım var bu gün hafif bi kahve leke geldi silince okdar