Derya5634 papatyadenis 8+6 gebeliğim. Mide bulantısı kusma hadsafhada. Umarım kısa zamanda geçer diye umuyorum 🥹
yldzkbra46 Derya5634 {7+3} deyim malesef 5. Haftadan beri bende aynıyım yoğun bulantı yaşıyordum bugünde kusmalarım başladı 🤢🤢🤢🤢🤢🥹🥹🥹🥹🥹
Betul0707 papatyadenis ben yarın kan vericem çatlatma iğnesiyle hamile kaldığım için doktorum 28 ine yani yarına randevu vermişti
Semaaa16 Alyadua1009 geçer canım geçer sıkıntı yapma bol bol dinlen iş güç yapma rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insallah ona bakarsan bazı gebeler 9 ay adet bile oluyormuş kırmızı gelmediği sürece korkma onun yiyecek ekmeği varsa şakır şakır kanın icinde kalır yine düşmez hiç canını sıkma kuzum progestan 3,4 güne anca kesiyor diyorlar kanmayinbekle
Semaaa16 Gizemmuhammet inşallah canım sağlıkla sihatle gününde dogsunlar inşallah ikizden güzeli var mı mucizenin en güzeli 🥰❤️
lamisrtky Endilayz gittim bugün ilk defa, hemen ultrasonda kese gördü, kese büyükmüş, Beta yapmamıza gerek yok dedi, Beta 6000-7000 cıvarında heralde. Kan testleri yaptırdık. Haftaya inşallah kalp atışlarını duyacağız
29esmanur09 ANigar 4+3 müthiş bir göğüs hassasiyetim var bebeğim emiyor canım çok yanıyor. Bacaklarım çok kasılıyor ve aşırı gaz şikayetim var
Mlkdnz Semaaa16 cnm sürekli dua et yatmadan once ayetel kursi felak nas oku bolca kuran dinle evin icinde ya mubdi ya musavvir ya rakib esmalarini bolca zikret 99 defa zikret
Semaaa16 Mlkdnz hay Allah razı olsun canım sürekli okuyorum bunlarda zikrederim sürekli inşallah geçer hemen🥰🙏
yldzkbra46 Amine53 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm 👏🏻🥰 inşallah gebeliğinde güzel geçer ağrısız sızısız bulantısız 💐
Semaaa16 yldzkbra46 ben de 5. Haftamdayim hiç bulantı kusma birşey yok ya normal mi böyle olması göğüs v bel ağrısı dışında hiç hamilelik belirtisi yok🙄