Limonsekeri Mesdeniz 8. Haftada 9. Haftada bile duyan biliyorum daha erken demek ki ☺️ Herkesin farklı oluyor iki hafta sonra falan duyulur inşallah 🙏🏻
Pijamaskeliler Reho Bende edicem kuzum hocalara bile gittik korkulu rüyalar görurdum muska takiyorum birde belime kuşak gönderdi yazılar yazıyor bağladım belime çıkarmıcakmisim dinen de tibbende herseyi yaptırdım rüyalarım düzeldi korkulu şeyler görüyorum inşallah hepte ole devam eder zikirde çek dediler gün içinde onuda yapıyorum 🤲🏻💗
Reho OzgeSrc cok tesekur ederim yazdiginiz icin biraz rahatladim insallah her sey yolunda gider hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bu benim ikinci gebeligim ilki 8 haftalikken kalbinin durdugunu ogrendim o yuzden artik her sey bende korku uyandiriyo insallah her sey yolunda gider 🤲
OzgeSrc Reho bisey olmaz Allahin izniyle ben birazda vaginal ultrasondan korkmayin diye yazmak istedm 🌸 inşallah tez vakitte duyar ve saglikla kucaginiza alirsiniz
Semaaa16 Pijamaskeliler bende yeni hamileyim uyurken çok sicriyorum arada korkuyorum muskada takılı üzerimde ama nasıl gecicek bilmiyorum
senaaltinsoy1 Mesdeniz ben bugün 7+0 da gittim kalp atışlarını zayıf dedi haftaya tekrar gideceğim normal olur insallah
Msym Limonsekeri çok baklsn cnm ilk haftalar gebelği bilmemm daha iyi bence ya stres kaygı oluyor insn herşy düşünyo rabbm herkese yrdm etsn kucağnı boş brkmasn🤲🏻🌹
Amine53 yldzkbra46 cok tsk ederım ama olmadı üye olmadg ıcın şimdi kan testı verdım sonuc beklıyorum eger hamılelık varsa bellı olurmj kucuk bılr olsa
habibeuyar pinarsabrii ayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun.❤️ İlk çıkandan iki üç katı artıyorsa gayet iyi demektir. 1500 üstü olur bir kaç güne. Ceviz ve yeşil yapraklı sebzeler Tüket bolca. Ben bugün keseyi gördüm. Küçükte bir hareketlilik var dedi. Kalp atışı ve biraz daha büyümüş halini 7. Haftada daha iyi anlarız dedi doktor. Seninde öyle olabilir. Haftaya ultrasona gidersen görebilirsin muhtemelen. Alttan baksada görür gerçi ama aceleye gerek yok bence. İnşallah güzel olur. Çok sevindim💓
Semaaa16 Gizemmuhammet bana çıkardılar. Ben dedim düşük tehliken.var kanamam oluyor doktorum beta takibi yaptirmami istiyor dedim mecbur yaptılar sağlık ocağına git felan dediler orda 1 gün sonra çıkıyor sonuç bana hemen lazım dedim essek gibi aldılar devletin hastanesini kullandirmiuorlar bize ayıp günah ya
pinarsabrii habibeuyar suan kadın doğuma geldim bakacak insallah bakalım 🙏❤️ Çok ama çok teşekkür ederimm❤️🥰
cansuuuu1 ANigar 7+3 şuan sabah bulantılarım oluyor bir haftadan beri helee koku hassasiyeti aşırı fazla 🤢cuma da muayeneye gideyeceğiz kısmetse 😍
Haticek0636 Merhaba ben de son adet tarihim 17 Mayıs, 5+6 gözüküyorum şu an. 5+4 te doktora gittim karından ultrason ile keseyi gördü 10 mm dedi. Cumartesi tekrar gideceğim kan falan vereceğim bebeği de görürüz inşallah :)