elffi Bende 6 hafta 6 günlük hamileyim. 1 haftadır mide bulantısı var yanmayla sanki midemi usutmusum, koku hassasiyeti desen arttı. İnşallah bir an evvel geçer. Ağzımın tadıda gitti
Knur1 ParildayanYildiz ya belirtilerin hepsi vardı ama bı baktım bu sabah adet olmuşum hiç bişey anlamıyorum 🤪
Aysebc ANigar selamlar 4 haftalık hamileyim göğüslerim o kadar ağrıyor ki uyurken hareket ederken bile uyandırıyor hep böyle devam mı edecek :/
Tuba-tk Merhabalar, 4+5im az önce ultrasonda keseyi göremedi doktor ancak bir karaltı gibi bir şey gösterdi ve kese oluşuyor muhtemelen dedi. Siz ne zaman görmüştünüz keseyi ve kalp atışlarını?
ardenmom Tuba-tk merhaba ben 4+2 de görmüştüm ama çok çok küçüktü. Kalp atışını 6. haftada duyduk vaginal ultrasonda.
Endilayz lamisrtky kese boyunuzu yazabilirsiniz benim doktorum biraz ufak gibi 2 hafta sonra yine gelirsin dedi stres yaptım 0.74 cm di yani 7.4 mm di internetten arıştırdım normal diyorlar ama hamilelikte telaş artıyormuş
Gmz-gmz Endilayz onun tam ölçemiyorlar sanırım şimdi doktor bana dedi ki son reglin 20 mayıs ama dönlenme haziranda olmus o yüzden üç haftalık hamilesin ama ovilasyona göre beş dedi bı ara da moskavadayım sistem farklı biraz