EmelBG_ ANigar 6 haftalığız sık tuvalete çıkma ,uyku istegi fazlalaştı ,şişkinlik sorunsalı olmaya başladı ilk hamileliğimde de cekmistim mide yanması gaz siskinlikten bakalım ne olucagız 😂.
Pnarolgn papatyadenis Bende 4 haftalık gebeyim ☺️ İnşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Aysnr11 papatyadenis Aynı bende öyleyim 4+4 sadece göğüs hassasyeti inşallah hep böyle devam eder ☺️😇
ebrugrslszr Bende 4 haftalık hamileyim şuan çabuk yorulma ve acıkmadan başka bişeyim yok 😅 çamasır katlarken yoruluyorum ertesi gün devam ediyorum katlamaya 😂 + ikiz çocuklarım var ikiside erkek 7 yaşındalar Allahtan azda olsa yardım ediyolar 😂
papatyadenis ebrugrslszr bende çok sık acıkıyorum herşeyi herkesi yemek istiyorum bu haftaların kaderi bu herhalde 😂😂
Pamugum02 papatyadenis hahhahah bende ayniyim valla yrn 5 haftalik olucam ama surekli bsyler yemek istyrm agzim hc bos durmuyor karnin çok sık acikiyor
Eren_umay2 Pamugum02 Bende 5 haftalık hamileyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
-Papatya- EmelBG_ ben bir şey sormak istiyorum eşiniz karnınızı dinliyor mu kalp atışını duymak için. ? Bende 6+2 haftalık hamileyim de merak ediyorum
Mesdeniz EmelBG_ EmelBG_ merhaba kalp arışlaeını 6 haftada duydunuz mu bende 5bck 6 haftayım kalp atışlarını alamadık
Kadriye_35 Bende 5 haftalığım benimde canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ve göğüs uclarım çok acıyor
Leylabngll Kadriye_35 canm Merhaba! Bende 5 haftalığım ama su göğüs hassasiyetini bi turlu anlayamadım bende öyle birsey yok yoksa ben mi anlamıyorum bi turku adlandırmazdım ya
Batuga Bende beş haftalığım öğreneli 4 gün oluyo sabahtan akşama kadar uyumak ve yemek yemekle geçiyo günüm
ParildayanYildiz ANigar bugün 6 haftalık olduk sırt ağrısı ve ara ara karın sancısı var sadece pek belirti olmayınca acaba hamile degilmiyim hissi sizlerde de oluyor mu
irem06 ParildayanYildiz bende öyleydim canım 6 haftadan sonda belirtiler oluyor midem se bulanma halsizlik hiç bişry toktu şimdi mutlaka sabahları kusuyorum :( 10 haftalıgım
Sevay98 ParildayanYildiz bizde bugün 6 haftalık olduk ilk ögrendıgımde çok iştahlıydım ve karın sancisı vardı şimdi hıç bir belirti yok Allaha şükür kusma falanda yok. Arada bende şüpeleniyorum hamilemiyim degilmiyim 😁
lamisrtky Ne zaman ilk doktora gittiniz kızlar? Ben aralık ayında hamile kaldım 5inci haftada gittim doktora bana çok erken geldin dedi. O zaman düşük oldu, şimdi yine hamileyim 5inci haftadayım ama hala gitmedim
ParildayanYildiz lamisrtky canım kanaman fln olmazsa beklemeni tavsiye ederim ben 5+3de gittim ama keseyi göremedim beta 1078 di stres olduğumla kaldım bir boş gebelik de geçirdim iyice korkuyorum yinede sabredip 7.haftada gidicem sende boşa stres yaşama derim
Senazeynep34 lamisrtky ben 2.5 haftalıkken gittim. Etkeni geçi mi varmış? Ne zaman öğrenirsek o zaman gitmemiz gerekiyor. Benim erken öğrenmem sigarayi bırakabilmek açısından iyi olmuştu. Çünkü 5 haftalik olduğumuz da anca bıraktım.
Ozgee96 lamisrtky canım 6. Haftada git bebegi de gorursun icin rahat eder ben erken gittim sadece kese görundu cok kafama takmistim
Sinem0135 ParildayanYildiz canım benım de o zmn görünmedi 6 haftalık ken kesem 7 hafta 2 gün ken de kalp atışını duydum . Senın de öyle olur büyük ihtimalle inşallah 🤲🏻
Gizemmuhammet21 ParildayanYildiz merhabalar bende 5+1 haftayim sürekli uyuyorum istifar ediyorum kizlar sırtım ve belim çok ağrıyor beta HCG de 2442 sizce nasil
Msym Bende 5 haftalık oldu adet ağrısı karnım çok ağrıyor ayaklarma vuruyor halsizlik sık idrar bazen adet olackmşm gibi hissedym kese görsem inanrm herhlde
Fidan3134 Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım 6hafta 6 gün lük hamileyim. Çok miğde bulantısı oluyor ve iştah hiç yok yemeden içmeden uzaklaştım resmen . Buda beni üzüyor
melikenehir Fidan3134 hayirli olsun cnm🌸ilk hamileligimde 4.ayima kdr sürekli istifra ediyordum bırak sadece yemeklerden tiksinmeyi parfüm detarjan her şeyden kusuyordum 16.haftamda bıçak gibi kesildi insaallah seninde uzun sürmeden biter
Fubsa Fidan3134 bende de aynı şekilde hiç iştah yok bütün gün yemek yemesem açıkmam Kasım ağrım var bu gün hafif bi kahve leke geldi silince okdar
melikenehir ANigar kasiklarimda ve ara ara belimde ağrı oluyor birde daha çok küçük ama aşırı acıktiriyor🙈