Minigebe Kızlar sağlık sigortaları hakkında bilgi topluyorum hangisinden memnunsunuz yaptırırken nelere dikkat ettiniz fiyatlar ne alemde acaba 🙏🏻💕
Sevdapl Minigebe Anadolu sigorta kullanıyorum. Ayrıntılı ultrason hariç her şeyi karşıladı. 10 muayene hakkı var onu da doktorumla ayarladık doğuma kadar yetecek şekilde.
ikkrk91 Minigebe demir saglik iki can paketini kullaniyorum 8 muayene, tahliller , dogumu karşılıyor. Dogum sekli farketmiyor. Online psikolog , diyetisyen sınırsız. Daha bircok seyi karşılıyor fakat kullandiklarim bunlar smdilik
TeoMom Minigebe Hamile kalmadan önce Anadolu sigortayı yaptırdım canım doğumu 10 doktor muayenesini ve kan testlerini karşılıyor ama bazı testler için ekstra para isteyebiliyorlar detaylı ultrason içinde değil birde eğer Sezeryan olacaksan spinal iğnesini karşılamıyor ama normal doğumda epiduralı karşılıyor
ikkrk91 kuzeyinannesi- ben hamile kaldiktan sonra yaptirdim. Her sigortanin işleyişi farkli olabilir. Yanlis bilgi vermiyim size. Ben 8haftalikken falan yaptırmıştım
Sare_34- kuzeyinannesi- anadolu sigorta da hamile kalmadan 1 ay once yaptirmak yeterli oluyor diger markalarda en az 6 ay bekleme suresi istiyor