Busra5189 Merhaba arkadaşlar ben 30 +1 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri günde kaç kez olmalı birde hızlı mı atıyor tekmeleri ultrasonda gayet normal detaylı da yaptırdık şeker yüklemesi de günde 8 9 kez hareket ediyor yavaş yavaş
eylulabla_oluyor Busra5189 niye sayıyorsunuz 2. Hamileliğim hiç böyle gereksinim duymadım hareket ediyorsa tamamdır diye düşünüyorum 31 olduk bizde çok sık hareket eder yani saysam 8-9 u çokk fazla geçer de hiç böyle düşünmedim bence kafanıza takmayın böyle şeyler i
Fenogretmeni Busra5189 bende senin gibiyim 30+1 dün akşam uzun süre hareket etmedi çikolata yedim baktım hareketlendi rahatladım bana da doktor takip edeceksin dedi insan bu cümlenin üstüne bile geriliyor zaten
Ahsenmom eylulabla_oluyor belli bir haftadan sonra sayılması lazım çünkü benim doktorun 28. Haftadan sonra günde 10 tekme olarak sayar dikkat edersin dedi Dikkat edilmesi gereken bişey
Busra5189 eylulabla_oluyor merhaba doktorum ve ebem sayılması lazım demişti fikriniz için teşekkür ederim sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah
eylulabla_oluyor Ahsenmom doğrudur riskli hamilelik vs değilde çokta önemli değil diye düşündüm ben de ablalarımda hiç saymadık çevremde de hiç aşina olmadığım bir durum garip geliyor saymam 😇
Ahsenmom Busra5189 bitter çikolata yiyip elle ten teması yapıp karnınıza sırt üstü biraz uzanın tavsiyem inşallah bişey olmaz aklınızakalbinize kötü birşey getirmeyin 😍