segah06 7 haftalıkta birden mide bulantısının kesilmesi ve göğüslere dokununca ağrıması, belirtilerin bir var olup bir yok olması normal mi? Yaşayan var mı aranızda bunu?
Deletedmom_12 segah06 çooook çoook normal iki gün hicbirsey hissetmezsin iki gün sonra yine aynıları 14 haftaligim bi gidiyo bi geliyooo hic tam anlamıyla ayni agrilari devamlı yasamadm
segah06 Deletedmom_12 gerçekten mi? Allah razı olsun sizden. Kasık ağrım ve mide bulantım, gögüs ağrılarım geçince (sadece dokununca var) panikledim. Kusura bakmayın ilk gebeliğim. Öyle dar anımda yetiştiniz ki ayağınıza taş değmesin cidden
Deren12 Normal korkmayın kanamanız vb olmadıkça bugün mideniz iyidir bulantı yapmaz derin düşünmeyin ☺️
segah06 Deren12 allah razı olsun sizden. Göğüs ağrım vs olmayınca panikledim çevremde de danışacak kimsem yok maalesef. Hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun cidden.
Deletedmom_12 segah06 yok kuzim benmde oyle ilk gebeligim cok korkmustjm sen gibi ama cok nromal agrilar gidip gelir endiselenme sen dinlen bol bol yemene icmene dikkat et yuksege uzanma